Naim Süleymanoğlu: Alkolün bitirdiği şampiyon

Türk sporunun efsanesi Naim Süleymanoğlu için karaciğer nakli bir umut ışığı olabilir.

Türk sporunun efsane isimlerinden biri olan Naim Süleymanoğlu, uzun bir süredir rahatsızdı. Siroz ve karaciğer yetmezliği nedeniyle Naim Süleymanoğlu yoğun bakımda yatıyor. Son gelişmelere göre, Naim Süleymanoğlu yoğun bakım biriminden çıktı ve bir karaciğer nakli umuduyla bekliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kültür Kongre Merkezi’nde düzenlenen Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde bir konuşma yaptı. Naim Süleymanoğlu’nun sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Erdoğan, Naim Süleymanoğlu’nun dünya çapında elde ettiği başarıları hatırlattı ve onun şu an özel bir hastanede olduğunu, ancak bir karaciğer nakliyle umudu olduğunu ifade etti.

Türk sporunun gelmiş geçmiş en büyük sporcularından biri olarak kabul edilen Naim Süleymanoğlu’dur. Kendisine “Cep Herkülü” lakabı takılan Naim Süleymanoğlu, halter dalında üstün başarılar elde etti. Olimpiyat ve dünya şampiyonluklarıyla adını altın harflerle yazdırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Naim Süleymanoğlu’nun sağlık durumuyla ilgili olarak, “Bunu özellikle milletime duyurmak istiyorum. Kendisine geçmiş olsun temennimi dualarımızla özellikle güçlendirmek istiyorum.” dedi.

Naim Süleymanoğlu’nun hayatı boyunca sporunun yanı sıra Türkiye’nin tanıtımına da büyük katkılarda bulunduğunu vurgulayan Erdoğan, onun ülkemize kazandırılmasında önemli rol oynayan eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal’a da Allah’tan rahmet diledi.

Sporseverler ve Türkiye genelinde büyük bir sevgi ve saygıyla anılan Naim Süleymanoğlu’nun sağlığı için dualar devam ediyor. Karaciğer nakliyle umutlanan Naim Süleymanoğlu’nun sağlığına kavuşması, Türk sporuna büyük bir sevinç olacaktır.

 

MiratHaber.com – Youtube

Recent Posts

  • Makale

ALIN TERİ

Kim bakar emeğe, alın terine Gün gelir kenara atarlar seni Koyarlar vasıfsız şahsı yerine Kıytırık…

2 saat ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak

Gazze Şeridi'nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak Gazze Şeridi, yıllardır çatışmaların, acıların ve umutların yeri olmuştur.…

2 saat ago
  • Makale

EROL GÜNGÖR’ÜN KAYBI TÜRKİYE’NİN KAYBIDIR!

24 Nisan 1983 yılında vakitsiz ölümüne en fazla üzüldüğüm isimlerden birisi Erol Güngör (1938) Hoca…

3 saat ago
  • Gündem

RAKICILAR MI ZAVALLI ZAVALLILAR MI RAKICI?

Alkollü içkilerin ve bunların başında rakının insan sağlığı için tehlike oluşturduğu bilinmektedir. Alkollü içkiler, yaralama…

23 saat ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Toplu Nikah Töreni Düzenlendi

Gazze Şeridi'nde Toplu Nikah Töreni Toplu Nikah Töreni Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırıları Altında Gerçekleşti Gazze…

1 gün ago