
Anadolu’da iş dünyasının nabzını tutan en önemli sanayicilerden Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, piyasadaki en büyük sıkıntının likiditede yaşandığını anlattı.
Kale’nin 60’ıncı yıl törenlerinde konuşan Zeynep Bodur Okyay, “Vadeler uzadı, iş barter’a doğru gidiyor. Bayilerimizin en büyük sıkıntısı bu. Kabul etmemelerini söylüyoruz, o zaman da siftah yapamıyor. 500 bin TL cirolu tesisatçı bile barter istiyor” dedi.
Okyay, Ramazan ayında tüm Anadolu’yu gezip bayilerle konuştuğunu anlatarak, “Piyasa takas sistemine doğru gidiyor. Bayiler piyasadaki nakit sorununun barter ile çözülmeye çalışılmasından şikayetçi” ifadesini kullandı.
Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi
MEDYA HABERCİLİĞİNDEN AKADEMİK EKOL YOLCULUĞUNDA MİRAT-HABER: PROF. DR. ALİ SEYYAR’IN İKİ YENİ ESERİ EKSENİNDE BİR…
Teknoloji Devlerinden BMGK’de Uyarı: Yapay Zekâda Kontrol Kaybı Riski! OpenAI, Anthropic ve Hugging Face yöneticileri,…
31 MART OLAYI; İSYAN MI, DARBE Mİ? Osmanlı tarihinin en tartışmalı otuz altı saati... Bir…
Gazze İçin Sokağa Çıkan Hollywood Yıldızları Gözaltına Alındı Susan Sarandon ve Hannah Einbinder, New York’taki…
Etiyopya’da Yeni İç Savaş Riski Büyüyor: Yedi Silahlı Grup Hükümete Savaş İlan Etti Etiyopya, Afrika…
Ofis Eve Taşınıyor: İnsan da Evine mi Kapanıyor? Hibrit çalışma modeli, çalışma hayatında yeni bir…