islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4454
EURO
34,7775
ALTIN
2.442,56
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C

Öğrenci Yurdunda Dehşet İşkence!

Öğrenci Yurdunda Dehşet İşkence!
18 Ocak 2022 11:47
A+
A-

Öğrenci yurdunda korkunç işkence! Korkunç olay İstanbul’da yaşandı. Özel öğrenci yurdunda müdür olarak çalışan Mustafa D., sahibi İsa Ç.’nin yurt dışında olduğu sırada odaları başkalarına kiraladı ve yüklü miktarda parayı hesabına geçirdi. Olayı öğrenen İsa Ç., milli tekvandocu arkadaşıyla birlikte şeytanın aklına gelmeyecek bir plan yaptı. Yurt sahibi ve arkadaşı, müdürün el, ayak ve gözlerini bağladı, saç ve sakalını ağda yapıştırarak kökünden kopardı. 260 bin TL veren müdür, çamaşırhanedeki işkenceden kurtuldu.

Yurt sahibi İsa Ç., zeytinyağı ticareti yapmak için yurdu, müdür Mustafa D.’ye bırakarak yurt dışına seyahate çıktı. Yurt dışında bulunduğu süre içerisinde yurtla ilgili bilgiler alan İsa Ç., Mustafa D.’den işlerin iyi gitmediğini öğrendi. Durumdan şüphelenen İsa Ç., babasını arayarak yurdu kontrol etmesini istedi. İddiaya göre yurdu inceleyen baba, oğluna, yurtta öğrencilerin olduğunu ve işlerin yolunda gittiğini ancak yurdun bakımsız bir halde olduğunu söyledi.

YURDUN PARASINI HANESİNE GEÇİRDİ SUÇLAMASI 
Olan biteni denetlemek için gizlice Türkiye’ye dönüş yapan İsa Ç., yurda yaptığı ziyarette odaların öğrenci ve başkaca kişilere kiralandığını, ancak kendisine yalan yanlış bilgiler verildiğini öğrendi. Aradan geçen bir süre sonra Mustafa D.’nin işe aldırdığı Serkan K., iddiaya göre yurt sahibine gelerek Mustafa’nın yurda ait olan 200-300 bin lirayı kendi hanesine geçirdiğini, bu paradan 20-25 bin lirada kendisinin aldığını ancak bu parayı ücretsiz çalışarak ödeyeceğini söyledi. Duydukları karşısında öfkelenen İsa Ç., arkadaşlarıyla bir plan yaparak yurda geldi.

SICAK AĞDA İLE SAÇLARI VE SAKALLARINI KOPARDILAR 
Aralarında milli sporcu da olan 4 şüpheli ellerinde silah ve bazı malzemelerle Mustafa D., ve Serkan K.’yi yurdun çamaşırhanesine indirdi. Burada Mustafa D.’nin elleri, ayakları ve gözlerini bağlayan şüpheliler yanlarında getirdiği ağdayı Mustafa D.’nin bacaklarına, kafasına ve sakallarına sürdüler. Gözleri bağlı olan genç adamın saçları ve sakalları sıcak ağda ile yerinden koparıldı. Kendisini dolandırdığını öne süren İsa Ç., Mustafa D.’den para istedi ancak Mustafa kimseye borcu olmadığını söyleyerek ödeme yapmayı reddetti.

260 BİN LİRA VERİP CANINI KURTARDI 
Yaklaşık 2 saat boyunca çeşitli işkenceye maruz kalan genç adam hesabında bulunan 203 bin lirayı İsa Ç.’ye gönderdi. Evde de dövizi bulunduğunu belirten yurt müdürü evden getirdiği 4 bin doları şüphelilere teslim etti. Şüpheliler genç adamı serbest bırakacağını, yaşanılanlardan polise bahsetmemesini ve hastaneye gitmemesini aksi takdirde öldüreceklerini söyleyerek Mustafa D.’yi serbest bıraktı.

İŞKENCECİLERDEN BİRİSİ MİLLİ SPORCU ÇIKTI
Gözaltına alınan tekvandocu milli sporcu Yusuf A., ise olay günü İsa Ç., ve Mustafa D., arasında tartışma yaşandığını İsa Ç.’nin kendisinden hesap numarasını istediğini ve hesabına 2 bin lira aktarıldığını, paranın ise halen hesabında durduğunu söyledi. İfadelerinin ardından İstanbul Adliyesine sevk edilen şüpheliler nöbetçi savcılığa çıkarıldı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.