Gündem

OYUNCU YUNUS GÜNÇE HANGİ ÇIKMAZIN İÇİNDE

Seçimlere yaklaşırken bazı kendini bilmezlerin, küfürlü ve nefret içeren sosyal medya paylaşımları gündeme gelmeye başladı.

Ortalığı karıştırmak, halkı kin ve nefret duygularıyla tahrip etmek isteyen bu kimseler, demokratik ortamı hazmedemeyen ve ruh sağlığı bozulmuş kişiler olarak biliniyor.

Seçimde kendi yöneldiği siyasi görüşünden ve liderinden emin olamayan bu kimselerin yaptığı paylaşımlar, halk arasında kabul görmemekle birlikte, “ne insani değerler ile ne de siyasi etik ile bağdaşacak şeyler değil.” Yorumlarına sebep oluyor.

Böyle çirkin bir paylaşımda, oyuncu Yunus Günçe’den geldi. Ak Parti seçmenine hakaret ve küfür eden paylaşımıyla  gündeme gelen bu adam, sağduyulu vatandaşlarımızdan büyük tepki aldı.

HABER YORUM

Yaklaşmakta olduğumuz seçimler ile bu paylaşımların, maalesef daha da artacağı görünüyor. Bu durum bize bir gerçeği daha tüm çıplaklığıyla gösteriyor. Demek ki bizler hala demokratik ortamdan uzak, seçimlerin sonunda kazananı tebrik ve takdir etmekten çok uzak bir durum ve konumdayız.

Aslında siyasi çekişmelerin, toplum olarak birlik ve beraberliğimize zarar vermemesi gerekirken, birileri tarafından ısrarla nefret dilinin kullanılması, bizim için çok üzücü ve üzerinde durulması gereken bir durumdur.

HADİSİ ŞERİF:

“Mü’min; insanları kötüleyen, lânetleyen, kötü söz ve çirkin davranış sergileyen kimse değildir.” (Tirmizî, Birr 48. Ayrıca bk. Ahmed İbni Hanbel, Müsned, I, 405, 416)

MİRATHABER.COM

ANAHTAR KELİMELER:  Yunus Günçe   Ak Parti   Nefret Dili

Recent Posts

  • Gündem

KATİL İSRAİL’DE TÜRKİYE PANİĞİ!

Ankara'dan verilen mesaj, İsrail'de geniş yankı uyandırdı. Türkiye'nin davaya katılacak ülkeler arasında yer alacağı belirtildi.…

3 dakika ago
  • Makale

İÇİMİ HÜZNE BOĞAN ÜLKE AFGANİSTAN’DAN SELAM VAR

Dönemsel olarak Rusya ve Birleşik Amerika’nın başı çektiği Batı koalisyonunun işgali sonucunda etnik ve bölgesel…

4 dakika ago
  • Makale

Melik’in Rüyası ve Hz. Yûsuf’un Ekonomik Kriz Yönetim Önerileri

Melik’in Rüyası ve Hz. Yûsuf'un Ekonomik Kriz Yönetim Önerileri Bu yazı, Yûsuf suresi 47-49. ayetlerine…

21 dakika ago
  • Gündem

Özel Halk Otobüsü Esnafından İBB Binası Önünde Protesto

Özel halk otobüsü esnafından Saraçhane’de İBB’ye protesto.. İETT Genel Müdürlüğü'ne bağlı çalışan özel halk otobüsü…

1 saat ago
  • VİDEOLAR

DUA ZAMANI “Allah’ım! Kur’an-ı Kerim Hürmetine…”

  MİRATYOUTUBE MİRATHABER.COM

1 saat ago
  • Gündem

Yaşar Gören:Hilafetin Kaldırılması da Cumhuriyetin İlanı Da Yasadışıdır..

Yaşar Gören: Hilafetin Kaldırılması da Cumhuriyetin İlanı Da Yasadışıdır "Yaşar Gören'den Çarpıcı Açıklama: Hilafetin Kaldırılması…

17 saat ago