islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5810
EURO
35,0254
ALTIN
2.459,12
BIST
9.799,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Sedat Peker 9. video rekor kırdı

Sedat Peker 9. video rekor kırdı
7 Haziran 2021 12:30
A+
A-
Mirat Haber Ajansı

İddia edilen organize suç lideri Sedat Peker’in Youtube videolarında 2. sezon 9. bölüm tüm zamanların rekorunu kırardı. Bir günde 9 milyona yakın doğrudan kendi hesabından, milyonlarca da alıntı yapan hesaptan izlenerek şimdiye kadar Türkiye’de izlenen en yaygın video olma yolunda. Aynı zamanda Peker’in en uzun programı olan video, kısa sürede yeni YouTube fenomeninin kendi rekorunu da kıracak görünüyor.

Yine sansasyonel iddialarını ortaya saçan örgüt lideri şüphelisi, bu kez ortaya yeni konular attı. 

Kanıtlanmayan yeni iddialar:

Soylu’nun sigorta şirketi bakanlığında 53 kat büyüdü. 

Demirören, Doğan grubu için aldığı kredileri devlete geri ödemedi.

Kara para aklamaktan aranan Sezgin Baran Korkmaz, Soylu’ya yakın ekibi uzun süre lüks otelinde ağırladı. Rasim Ozan Kütahyalı da bu gruptan.

Korkmaz’a Savcılık operasyonu önceden Soylu tarafından haber verilerek yurt dışına kaçması sağlandı.

HaberTürk’teki Soylu programında Veyis Korkmaz’ın görevi diğer soru soran gazetecileri bastırmaktı.

Abdülkadir Selvi’nin Venezuela’ya giden tıbbi malzeme yardım kaydının olmamasına çantada gitti açıklaması doğru değildi.

Belediye yolsuzluklarında rüşvetler sivil toplum örgütlerine yönlendirilerek aklanmakta.

Belediye yolsuzluklarında bedelin çok üzerinde maliyette ihale verilerek fazla bedele el konmakta.

Derin devlet Peker’in infazı için Sırp, Rus ve Arnavut profesyonel suikast gruplarıyla görüştü, ancak bilgiler Peker’e intikal etti.

Peker, AK Parti’deki ana bağlantısı milletvekili ve MKYK üyesi Metin Külünk’e ayda 10 bin dolar değil, 300 bin dolara kadar ara ara ödemeler yaptı.

Doğu Perinçek Çin’e yakın, onunla daha önce görüşmesinde herşeyde ciya (CIA) parmağı görüyordu.

Akit medya grubunun saldırıya uğrayan haber sorumlusu Murat Alan’a kendi silahını hediye etmişti ancak grup kendisine ihanet etti.

Videolarla ilgili daha önce yalanlamalar gelmişti. Bunların bir kısmına da Peker telefon kayıtlarıyla kanıt göstermişti. Bu videoyla ilgili de televizyon yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, ağırlandığı otelin farklı bir otel olduğunu açıklayarak sosyal medyada bir yalanlama yayınladı.

Peker, videoları dizi formatında, her hafta Pazar sabahları yayınlıyor. İçişleri bakanlığınca şikayete rağmen YouTube’ın olayı inceleyip videoları yayınlamaya devam ettiğini de iddia etti. 

ETİKETLER: Sedat Peker, Youtube
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.