Gündem

Şerîat Karşıtı Medya da Cumhurbaşkanına Çalışıyor

Aşağıda haberini okuyacağımız Odatv iktidar karşıtıdır.

Yasal olarak değilse de uygulama düzeyinde İslam’ı toplumsal hayatta görünür kılan olumlu şeyler yapıldı. Ama inançlı insanların atanması ve başörtüsü gibi bazı yasakların kaldırılması gereğinden  fazla abartıldığı için İslam karşıtı medya aynı zamanda  iktidar karşıtıdır.

Bunu bilen halkımız, İslam karşıtı medyanın iktidar karşıtı olduğunu görerek tercihini iktidardan yana yapıyor. Ama İslam’ı bilmediği ve yüreği kör olduğu için karşıt medya bunu anlayamıyor.

Haberi okuyalım:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni (BAE) kapsayan Körfez turu sona erdi. Dönüş yolunda uçaktaki 8 kadın gazetecinin, şeriat kuralları ile yönetilen körfez ülkelerindeki başörtü kuralına uymaması dikkat çekti.”

ŞERÎAT MÜKEMMELDİR

Odatv’nin  “Şeriat kuralları ile yönetilen” ifadesi yericidir ve onun ve benzerlerinin İslam karşıtlığını  gösterir.

Oysaki Şerîat mükemmel üstü mükemmel bir hayat ve yönetim düzenidir. Sözü edilen ülkeler şekilcidir ve Şerîat’in ruhundan uzaktır.

Bu ülkeler topak altı ve üstü zenginlikleriyle halkın malıdır. Şerîat halkın mallarına el koyup kişisel servetlerini artıran ve israf ederek harcayan sultanlar ve kralların meşruiyetini onaylamaz.

BAŞI AÇIK GAZETİCİLER

Uçakta başı kapalı gazeteciler yanısıra kadın gazetecilerin çoğunluğunu oluşturan sekiz tane başı açık gazetecinin varlığı bizdeki jakoben laiklerin aksine Cumhurbaşkanı’nın demokratlığını gösterir. Acaba laik muhalefet, örneğin CHP kapalı gazetecilere yer verir miydi?

Başı açıklık meselesine gelince…Yanılmıyorsak sözü edilen ülkelerde gazetecilere örtülü olma şartı  konmaz. Çünkü onlar da imanlı kadın gazetecilerin çoğunluğunun örtülü olduğu veya örtüye saygılı olduğunu bilirler. Problem inançlara ve geleneklere saygı bağlamında çözülür.

İnanmayanlar zaten örtü ile yükümlü değildir.

Not. Mekke’ye kadar gitmişken Müslüman olduğunu hatırlayarak  Umre yapan Fulya Öztürk’e ve onu Ülkeye dönüşlerinde uçakta  yanıbaşına oturtan Cumhurbaşkanımızı tebrik ediyoruz.

 

Şerîat mükemmel        BAŞI AÇIK GAZTECİLER       Umre 

Suudi Arabistan     Katar       Cumhurbaşkanı

View Comments

Recent Posts

  • Makale

ÖRTÜ VE BEDEN

Modern zamanlarda beden ve giderek avreti belirginleştirecek giyim, güzellik veya estetik kabul edilir. Bu tamamiyle…

34 dakika ago
  • Makale

AYAKTA BIRAKILAN PEYGAMBER

Kur’ân’da geçen Yahudiler ve Hristiyanlar ile ilgili âyetleri okuduğumuzda ne hikmetse “üzerimize hiç alınmıyoruz” ve…

55 dakika ago
  • Gündem

MEDENİYETİMİZ, VAKIF MEDENİYETİDİR

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 10 Mayıs 2024 tarihli ve "Medeniyetimiz, Vakıf Medeniyetidir" konulu cuma hutbesi…

55 dakika ago
  • Gündem

Gazze Konusunda Mısırlı Gazeteciden Çarpıcı Eleştirisi

Gazze Konusunda Mısırlı Gazeteci Mu'tez Matar'dan Çarpıcı Eleştirisi Müslümanların suskunluğu, Mısırlı gazeteci Mu’tez Matar'ı çileden…

17 saat ago
  • Gündem

İngiliz Milletvekili Sultana: İsrail’e Silah Satışını Durdurun

İngiliz Milletvekili Sultana: İsrail'e Silah Satışını Durdurun İngiliz Milletvekili Sultana, Gazze'deki Krizin bir an önce…

17 saat ago
  • Gündem

SGK’dan Müjde: 47 İlaç Daha Geri Ödeme Listesine Alındı

SGK'dan Müjde: 47 İlaç Daha Geri Ödeme Listesine Alındı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), son olarak…

18 saat ago