islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Şerîat Karşıtı Medya da Cumhurbaşkanına Çalışıyor

Şerîat Karşıtı Medya da Cumhurbaşkanına Çalışıyor
24 Temmuz 2023 12:52
A+
A-

Aşağıda haberini okuyacağımız Odatv iktidar karşıtıdır.

Yasal olarak değilse de uygulama düzeyinde İslam’ı toplumsal hayatta görünür kılan olumlu şeyler yapıldı. Ama inançlı insanların atanması ve başörtüsü gibi bazı yasakların kaldırılması gereğinden  fazla abartıldığı için İslam karşıtı medya aynı zamanda  iktidar karşıtıdır.

Bunu bilen halkımız, İslam karşıtı medyanın iktidar karşıtı olduğunu görerek tercihini iktidardan yana yapıyor. Ama İslam’ı bilmediği ve yüreği kör olduğu için karşıt medya bunu anlayamıyor.

Haberi okuyalım:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni (BAE) kapsayan Körfez turu sona erdi. Dönüş yolunda uçaktaki 8 kadın gazetecinin, şeriat kuralları ile yönetilen körfez ülkelerindeki başörtü kuralına uymaması dikkat çekti.”

ŞERÎAT MÜKEMMELDİR

Odatv’nin  “Şeriat kuralları ile yönetilen” ifadesi yericidir ve onun ve benzerlerinin İslam karşıtlığını  gösterir.

Oysaki Şerîat mükemmel üstü mükemmel bir hayat ve yönetim düzenidir. Sözü edilen ülkeler şekilcidir ve Şerîat’in ruhundan uzaktır.

Bu ülkeler topak altı ve üstü zenginlikleriyle halkın malıdır. Şerîat halkın mallarına el koyup kişisel servetlerini artıran ve israf ederek harcayan sultanlar ve kralların meşruiyetini onaylamaz.

BAŞI AÇIK GAZETİCİLER

Uçakta başı kapalı gazeteciler yanısıra kadın gazetecilerin çoğunluğunu oluşturan sekiz tane başı açık gazetecinin varlığı bizdeki jakoben laiklerin aksine Cumhurbaşkanı’nın demokratlığını gösterir. Acaba laik muhalefet, örneğin CHP kapalı gazetecilere yer verir miydi?

Başı açıklık meselesine gelince…Yanılmıyorsak sözü edilen ülkelerde gazetecilere örtülü olma şartı  konmaz. Çünkü onlar da imanlı kadın gazetecilerin çoğunluğunun örtülü olduğu veya örtüye saygılı olduğunu bilirler. Problem inançlara ve geleneklere saygı bağlamında çözülür.

İnanmayanlar zaten örtü ile yükümlü değildir.

Not. Mekke’ye kadar gitmişken Müslüman olduğunu hatırlayarak  Umre yapan Fulya Öztürk’e ve onu Ülkeye dönüşlerinde uçakta  yanıbaşına oturtan Cumhurbaşkanımızı tebrik ediyoruz.

 

Şerîat mükemmel        BAŞI AÇIK GAZTECİLER       Umre 

Suudi Arabistan     Katar       Cumhurbaşkanı