Başı Kesilen Öğrenci İle İlgili Son Dakika Gelişmesi

Türkiye, Antalya’da yaşanan vahşeti konuşuyor… Kan donduran olay dün Antalya Kepez’de bulunan bir öğrenci yurdunun yemekhanesinde gerçekleşti.

Yurdun aşçısı İhsan Güney, duvara dayadığı Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul’un başını satırla kestiği öğrenildi.

Olayı gören öğrencilerden biri yemekhanenin kapısını kapatıp kilitledikten sonra hemen polisi aradı. Kan donduran olayın haber verilmesi üzerine öğrenci yurduna gelen polis, İhsan Güney’i gözaltına aldı. İhsan Güney, Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Tuğrul’un cenazesi ise adli tıp kurumu morguna götürüldü.

ACILI BABA YIKILDI

Kahramanmaraş’ta Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak çalışmakta olan baba Halil Tuğrul, sabah saatlerinde adli tıpa gelerek, oğlu Mehmet Sami Tuğrul’un cenazesini teslim aldı.

Baba Tuğrul’un, üzgün olduğu görülürken genç çocuğun cenazesi toprağa verilmek üzere Kahramanmaraş’a götürüldü.

İŞE 3 AY ÖNCE GİRMİŞ

Antalya Valiliği, özel bir yurtta kalan üniversite öğrencisini öldüren zanlının çeşitli psikolojik rahatsızlıklarının bulunduğunu ve 29 Temmuz’dan sonra aylık rutin kontrollere gitmediğinin tespit edildiğini belirtti. Valilikten yapılan açıklamada ise üniversite öğrencisi M.S.T’yi öldüren zanlının İ.G’nin, 21 senedir aşçı olarak çalıştığı ve olaydan 3 ay önce yurtta işe başladığı ifade edildi.

Zanlıyı 17 Mart 2020 tarihinde düzenlenen doktor raporunda bipolar duygulanım bozukluğu teşhisi konulduğuna dikkat çekilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

UNİPOLAR, DEPRESYON, DEPRESİF NÖBET…

“27 Kasım 2020’de düzenlenen doktor raporunda bipolar duygulanım bozukluğu ve unipolar, depresyon, depresif nöbet tanısı konulduğu, 2 Mart 2020’de hastanede 15 gün yatış yaptığı ve şizoaffektif bozukluk ve bipolar duygulanım bozukluğu ile psikotik belirtisiz manik teşhisi konulduğu, bu tarz hastalıklarda her ay rutin kontrollere gitmesi gerekirken 29 Temmuz 2021’den sonra bir daha kontrole gitmediği tespit edilmiştir. Tahkikat çok yönlü devam etmektedir.”

Kepez ilçesi Kültür Mahallesi’ndeki özel bir erkek öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan İ.G. (38), 7 Aralık tarihinde Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencisi M.S.T’yi (18), henüz bilinmeyen sebeple yurdun yemekhanesinde öldürmüş, zanlı olay yerinde gözaltına alınmıştı.

Recent Posts

  • Makale

SENİ BUGÜN BAŞKA SEVİYORUM AMA SEN HANGİ GÜN İSTERSEN OKU

SENİ BUGÜN BAŞKA SEVİYORUM AMA SEN HANGİ GÜN İSTERSEN OKU Ben senin sevgili kaderinin neresiyim?…

2 saat ago
  • Makale

AHLÂK İSLAMÎ KURALLARDIR AHLÂKSIZ KİŞİ DİNDAR OLAMAZ

AHLÂK İSLAMÎ KURALLARDIR AHLÂKSIZ KİŞİ DİNDAR OLAMAZ! Yüksek mahkeme üyelerinden genç bir dostumuz sohbetimiz sırasında…

3 saat ago
  • Makale

KAYBETTİĞİMİZ GEÇMİŞİN FARKINDA MIYIZ?

Ülkemizde inançsız bir kesim Cumhuriyetin kuruluşundan buyana Osmanlı’ya azgın bir düşmanlık duygusuyla saldırmaktadır. Bunun neden…

4 saat ago
  • Gündem

Almanya’da Filistin Destekçisi Yasemin Acar’ın Dramı

Almanya'da Filistin Destekçisi Yasemin Acar'ın Dramı: Polisin Şiddeti ve Haksızlık Almanya'nın başkenti Berlin'de, Filistin'e destek…

21 saat ago
  • Gündem

Namaz Kılan Öğrencilerin Etrafında Etten Duvar Ördüler

Namaz Kılan Öğrencilerin Etrafında Etten Duvar Ördüler Gazze Protestolarında Birleşen Kalpler ABD'deki üniversitelerde, Gazze'deki zulme…

22 saat ago
  • Gündem

Yahudi Öğrenciler Filistin İçin Dua Etti

Yahudi Öğrenciler Filistin İçin Dua Etti İnsanlık İçin Birleşen Sesler Washington, ABD - George Washington…

23 saat ago