islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
BIST
8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Başı Kesilen Öğrenci İle İlgili Son Dakika Gelişmesi

Başı Kesilen Öğrenci İle İlgili Son Dakika Gelişmesi
8 Aralık 2021 14:11
A+
A-

Türkiye, Antalya’da yaşanan vahşeti konuşuyor… Kan donduran olay dün Antalya Kepez’de bulunan bir öğrenci yurdunun yemekhanesinde gerçekleşti.

Yurdun aşçısı İhsan Güney, duvara dayadığı Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul’un başını satırla kestiği öğrenildi.

Olayı gören öğrencilerden biri yemekhanenin kapısını kapatıp kilitledikten sonra hemen polisi aradı. Kan donduran olayın haber verilmesi üzerine öğrenci yurduna gelen polis, İhsan Güney’i gözaltına aldı. İhsan Güney, Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Tuğrul’un cenazesi ise adli tıp kurumu morguna götürüldü.

ACILI BABA YIKILDI

Kahramanmaraş’ta Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak çalışmakta olan baba Halil Tuğrul, sabah saatlerinde adli tıpa gelerek, oğlu Mehmet Sami Tuğrul’un cenazesini teslim aldı.

Baba Tuğrul’un, üzgün olduğu görülürken genç çocuğun cenazesi toprağa verilmek üzere Kahramanmaraş’a götürüldü.

İŞE 3 AY ÖNCE GİRMİŞ

Antalya Valiliği, özel bir yurtta kalan üniversite öğrencisini öldüren zanlının çeşitli psikolojik rahatsızlıklarının bulunduğunu ve 29 Temmuz’dan sonra aylık rutin kontrollere gitmediğinin tespit edildiğini belirtti. Valilikten yapılan açıklamada ise üniversite öğrencisi M.S.T’yi öldüren zanlının İ.G’nin, 21 senedir aşçı olarak çalıştığı ve olaydan 3 ay önce yurtta işe başladığı ifade edildi.

Zanlıyı 17 Mart 2020 tarihinde düzenlenen doktor raporunda bipolar duygulanım bozukluğu teşhisi konulduğuna dikkat çekilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

UNİPOLAR, DEPRESYON, DEPRESİF NÖBET…

“27 Kasım 2020’de düzenlenen doktor raporunda bipolar duygulanım bozukluğu ve unipolar, depresyon, depresif nöbet tanısı konulduğu, 2 Mart 2020’de hastanede 15 gün yatış yaptığı ve şizoaffektif bozukluk ve bipolar duygulanım bozukluğu ile psikotik belirtisiz manik teşhisi konulduğu, bu tarz hastalıklarda her ay rutin kontrollere gitmesi gerekirken 29 Temmuz 2021’den sonra bir daha kontrole gitmediği tespit edilmiştir. Tahkikat çok yönlü devam etmektedir.”

Kepez ilçesi Kültür Mahallesi’ndeki özel bir erkek öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan İ.G. (38), 7 Aralık tarihinde Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencisi M.S.T’yi (18), henüz bilinmeyen sebeple yurdun yemekhanesinde öldürmüş, zanlı olay yerinde gözaltına alınmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.