Gündem

TAKSİM’DE LGBT YÜRÜYÜŞÜNE İZİN VERİLMEDİ

Haziran ayı içerisinde LGBT destekçileri tarafından düzenlenen sözde onur yürüyüşü, bu yıl da olaylı geçti.

Tüm uyarılara ve yasağa rağmen yürüyüş yapmak isteyen LGBT’lilere polis müdahele etmek zorunda kaldı.

Olaylardan sonra açıklama yapan HDP’li vekil Özgül Saki ise, hızını alamayarak polise “İşgalci kuvvetler” dedi.

Özgül Saki’nin talihsiz hakaretvari açıklaması şöyle:

“Bugün Taksim’de yapılması gereken trans onur yürüyüşü, herkesin gördüğü gibi polisin adeta bir işgalci kuvvet gibi Taksim’in her tarafını işgal etmesi nedeniyle Taksim’de yapılamadı. Polis şiddeti gecikmedi. Gördüğünüz gibi arkadaşlarımızı işkence altında gözaltına aldılar. Bu mücadele trans onur yürüyüşü, LGBT‘lerin mücadelesi sadece onların mücadelesi değil, her birimizin mücadelesi.”

İstanbul Valisi Davut Gül ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “aile kurumunu tehdit eden hiçbir faaliyete izin vermeyeceklerini” söyledi.

HABER YORUM

Ne garip bir dünyada yaşıyoruz değil mi? Ahlaksızlığa sahip çıkarak hayatını ahlaksızlık üzerine kurmuş kimselerin onur yürüyüşü adı altında faaliyet göstermeye çalışmaları gariplik değil de nedir acaba?

Biraz araştırdığımızda, LGBT dediğimiz ahlaksızlığın arkasında kocaman lobilerin olduğunu ve bunları Avrupa’nın fonladığını bilmeyen kaldı mı acaba?

Aile Toplumun en küçük ama en önemli birimidir. Aileler toplumu, toplum ise birleşerek ülkeyi ve milleti oluşturur. Aile bozulursa toplum yıkılmaya ve yok olmaya mahkum olur.

Bu bağlamda LGBT denilen hayasızlığın, toplumun temeli olan aile yapısını bozmaya yönelik eylemlerinin yasaklanması ve karşı konulması kadar da doğal bir şey olamaz. Hiç kimse de özgürlükler kılıfı altında bizim gibi düşünen ailelerin çocuklarına ve gençlerine LGBT gibi bir ahlaksızlığın reklamını yapamaz. Yapar ya da yapmak isterse de bunun adı özgürlük değil dayatma olur.

Herkes işine baksın. Ne halt yiyorsa ve hangi sapıklığın içindeyse o sapıklığı gözlerden ırak yerlerde…

ÖZGÜL SAKİ, POLİSE İŞGALCİ KUVVET DEDİ

Bu olaylardan sonra açıklama yapan HDP milletvekili Özgül Saki ise, Taksim’de onursuz yürüyüşe izin vermeyen polisimize işgalci kuvvet tanımlaması yapması, tepkilere neden oldu.

MİRATHABER.COM

LGBT  onur yürüyüşü    Özgül Saki

 

 

Recent Posts

  • Gündem

Kasımpaşa Mevlevihanesi Yeniden Doğuyor.

Kasımpaşa Mevlevihanesi Yeniden Doğuyor Kasımpaşa Mevlevihanesi: Osmanlı'nın İrfan Yuvâsı, Yeniden İnsan ve İrfan Vakfı ile…

11 saat ago
  • Gündem

SEKÜLER EĞİTM ŞİDDETİ VE SÖMÜRÜYÜ ENGELLEYEMEZ

Okullarımızda öğrenciler ve veliler tarafından öğretmenlere, bazı öğretmenler tarafından da öğrencilere yönelik şiddet giderek tırmanıyor.…

12 saat ago
  • Gündem

Avustralya, Filistin’i Tanımayı Düşünüyor

Avustralya, Filistin'i Tanımayı Düşünüyor: Barış Sürecinin Bir Parçası Olarak Adımlar Atılabilir Avustralya'nın Potansiyel Tanıma Kararı…

12 saat ago
  • Gündem

İSLAM’A “DEVRİMCİ DİN” DİYEN SONER YALÇIN VE BENZERLERİ ONA İNANIYOR MU?

İSLAM’A “DEVRİMCİ DİN” DİYEN SONER YALÇIN VE BENZERLERİ ONA İNANIYOR MU? Ali Rıza Demircan hocanın…

13 saat ago
  • Gündem

“Vallahi Kaybettin Netenyahu”

Vallahi Kaybettin Netenyahu... Zafer İslam'ın ve Müslümanların! İslam'ın İfadesi: Göç Eden Filistinli Adamın Mesajı Kalpleri…

14 saat ago
  • Makale

“ALLAH KULUNA KÂFİ DEĞİL Mİ?

“Allah kuluna kâfi değil mi?” Zümer Suresi – 36. Ayet Vecihi Hürkuşlar, Selahattin Reşit Alanlar,…

15 saat ago