islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

TAKSİM’DE LGBT YÜRÜYÜŞÜNE İZİN VERİLMEDİ

TAKSİM’DE LGBT YÜRÜYÜŞÜNE İZİN VERİLMEDİ
19 Haziran 2023 12:27
A+
A-

Haziran ayı içerisinde LGBT destekçileri tarafından düzenlenen sözde onur yürüyüşü, bu yıl da olaylı geçti.

Tüm uyarılara ve yasağa rağmen yürüyüş yapmak isteyen LGBT’lilere polis müdahele etmek zorunda kaldı.

Olaylardan sonra açıklama yapan HDP’li vekil Özgül Saki ise, hızını alamayarak polise “İşgalci kuvvetler” dedi.

Özgül Saki’nin talihsiz hakaretvari açıklaması şöyle:

“Bugün Taksim’de yapılması gereken trans onur yürüyüşü, herkesin gördüğü gibi polisin adeta bir işgalci kuvvet gibi Taksim’in her tarafını işgal etmesi nedeniyle Taksim’de yapılamadı. Polis şiddeti gecikmedi. Gördüğünüz gibi arkadaşlarımızı işkence altında gözaltına aldılar. Bu mücadele trans onur yürüyüşü, LGBT‘lerin mücadelesi sadece onların mücadelesi değil, her birimizin mücadelesi.”

İstanbul Valisi Davut Gül ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “aile kurumunu tehdit eden hiçbir faaliyete izin vermeyeceklerini” söyledi.

HABER YORUM

Ne garip bir dünyada yaşıyoruz değil mi? Ahlaksızlığa sahip çıkarak hayatını ahlaksızlık üzerine kurmuş kimselerin onur yürüyüşü adı altında faaliyet göstermeye çalışmaları gariplik değil de nedir acaba?

Biraz araştırdığımızda, LGBT dediğimiz ahlaksızlığın arkasında kocaman lobilerin olduğunu ve bunları Avrupa’nın fonladığını bilmeyen kaldı mı acaba?

Aile Toplumun en küçük ama en önemli birimidir. Aileler toplumu, toplum ise birleşerek ülkeyi ve milleti oluşturur. Aile bozulursa toplum yıkılmaya ve yok olmaya mahkum olur.

Bu bağlamda LGBT denilen hayasızlığın, toplumun temeli olan aile yapısını bozmaya yönelik eylemlerinin yasaklanması ve karşı konulması kadar da doğal bir şey olamaz. Hiç kimse de özgürlükler kılıfı altında bizim gibi düşünen ailelerin çocuklarına ve gençlerine LGBT gibi bir ahlaksızlığın reklamını yapamaz. Yapar ya da yapmak isterse de bunun adı özgürlük değil dayatma olur.

Herkes işine baksın. Ne halt yiyorsa ve hangi sapıklığın içindeyse o sapıklığı gözlerden ırak yerlerde…

ÖZGÜL SAKİ, POLİSE İŞGALCİ KUVVET DEDİ

Bu olaylardan sonra açıklama yapan HDP milletvekili Özgül Saki ise, Taksim’de onursuz yürüyüşe izin vermeyen polisimize işgalci kuvvet tanımlaması yapması, tepkilere neden oldu.

MİRATHABER.COM

LGBT  onur yürüyüşü    Özgül Saki

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.