islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4660
EURO
34,7572
ALTIN
2.440,00
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C

Tokyo Olimpiyat Atletleri Sürekli İzlenecek

Tokyo Olimpiyat Atletleri Sürekli İzlenecek

Mirat Haber Ajansı

Olimpiyat sporcuları, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları yönetimi tarafından Çarşamba günü ele alınan önlemlere göre hareket ve tekrarlanan koronavirüs testleri açısından sıkı kontrollerle karşılaşabilirler. Olimpiyatlara bir yıldan az bir süre kala, organizatörler ve Japon yetkililer, gündemdeki olası şartların uzun bir listesiyle ikinci kez bir araya geldiler. Sporcular, faaliyetlerinin ayrıntılı bir planını önceden sunmaları ve bunu takip etme veya bulundukları uygulamayı bir uygulamaya kaydetme sözü vermeleri gerekebilir. Oyunlar öncesinde ve sırasında sık sık koronavirüs testine tabi tutulmaları gerekebilir.

2020 Oyunları, koronavirüs salgını nedeniyle bu yılın başlarında tarihi bir kararla ertelendi ve işler iyi giderse en erken önümüzdeki yıl 23 Temmuz’da açılacak. Çarşamba günkü toplantıda, müsabakalar sırasında güvenlik yönelimli başka kısıtlamalar da önerildi. Öneriler, sporcuların mümkün olduğunda toplu taşıma araçlarından kaçınmasını, mekanlarda ve Olimpik köylerde “sosyal mesafeli yaya trafiği şeritlerini” tanıtmasını, lobiler, dinlenme salonları ve geleneksel kaplıcalar gibi yüksek riskli ortak alanların kullanımından vazgeçilmesini içeriyordu. Oyunların ertelenmesi, her türlü lojistik baş ağrısına yol açarak, mekanlar ve otellerle sözleşmelerin yeniden müzakere edilmesini ve sponsorları bir yıl daha etkinliğe desteğe devamda tutma çabalarını zorlaştırdı.

ETİKETLER: Tokyo
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.