Gündem

Toprağın Altında Bulundu

Toprak altından çıkan eserlere her gün bir yenisi daha ekleniyor. Paslı halde bulunan ve değerine paha biçilemeyen eserlere son olarak bir yenisi daha eklendi. Yıllarca toprak altında kalan ve paslı halde bulunan parçanın değişimini milyonlarca kişi canlı izledi.

Yıllarca toprağın altında çürümeye terk edilmişti.. Son hali herkesi şaşırttı.

Toprağın altından çıkarılan değerli eşyalara bir yenisi daha eklendi. Üzeri pasla kaplı halde bulunan nesnenin ne olduğu büyük merak konusu oldu.

Youtube’da restorasyon videoları yapan bir Youtuber onu eski haline getirmeye karar verdi. Restore ederken uyguladığı yöntemleri tek tek paylaşan adamın videosu milyonlarca kez izlendi.

Herkes cismin son halini merak ederken video bir anda viral oldu. Sabırlı bir restorasyon çalışmasının ardından ortaya değerine paha biçilemeyecek kadar değerli bir cisim çıktı.

2.dünya savaşında en çok kullanılan silahlardan biri olan MAUSER KARABİNER 98 K ( KAR98K ) silahında kullanılan süngü yıllarca toprağın altında kaldığı için tanınmaz hale gelmişti.

İşte 78 yıl boyunca toprağın altında çürümeye terk edilen süngünün usta ellerdeki muhteşem değişimi.

 

Recent Posts

  • Gündem

RAKICILAR MI ZAVALLI ZAVALLILAR MI RAKICI?

Alkollü içkilerin ve bunların başında rakının insan sağlığı için tehlike oluşturduğu bilinmektedir. Alkollü içkiler, yaralama…

45 dakika ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Toplu Nikah Töreni Düzenlendi

Gazze Şeridi'nde Toplu Nikah Töreni Toplu Nikah Töreni Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırıları Altında Gerçekleşti Gazze…

2 saat ago
  • Gündem

İsrail Saldırıları Altındaki Gazze’den Görüntüler

İsrail Saldırıları Altındaki Gazze'den Görüntüler Gazze Şeridi'nde İsrail'in Amansız Saldırısı ve Filistinlilerin Güçlü Mücadelesi Gazze…

2 saat ago
  • Makale

Gazze Konusunda “Duygu Ötesi Yaşayan İnsanlar”

Prf.Dr. Erol Göka ‘’İDE'de(İslam Düşünce Enstitüsü)" yapılan oturumda dünyada şahit oldukları binlerce zulme karşı, duyarsız…

2 saat ago
  • Gündem

Sait Çamlıca: Teknolojiyi Akıllıca ve Müslümanca Kullanın!

Eğitimci Yazar Sait Çamlıca Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle ‘Teknoloji…

3 saat ago