islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5065
EURO
34,9070
ALTIN
2.425,83
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Toprağın Altında Bulundu

Toprağın Altında Bulundu
4 Kasım 2022 10:15
A+
A-

Toprak altından çıkan eserlere her gün bir yenisi daha ekleniyor. Paslı halde bulunan ve değerine paha biçilemeyen eserlere son olarak bir yenisi daha eklendi. Yıllarca toprak altında kalan ve paslı halde bulunan parçanın değişimini milyonlarca kişi canlı izledi.

Yıllarca toprağın altında çürümeye terk edilmişti.. Son hali herkesi şaşırttı.

Toprağın altından çıkarılan değerli eşyalara bir yenisi daha eklendi. Üzeri pasla kaplı halde bulunan nesnenin ne olduğu büyük merak konusu oldu.

Youtube’da restorasyon videoları yapan bir Youtuber onu eski haline getirmeye karar verdi. Restore ederken uyguladığı yöntemleri tek tek paylaşan adamın videosu milyonlarca kez izlendi.

Herkes cismin son halini merak ederken video bir anda viral oldu. Sabırlı bir restorasyon çalışmasının ardından ortaya değerine paha biçilemeyecek kadar değerli bir cisim çıktı.

2.dünya savaşında en çok kullanılan silahlardan biri olan MAUSER KARABİNER 98 K ( KAR98K ) silahında kullanılan süngü yıllarca toprağın altında kaldığı için tanınmaz hale gelmişti.

İşte 78 yıl boyunca toprağın altında çürümeye terk edilen süngünün usta ellerdeki muhteşem değişimi.

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.