Gündem

UCU HERKESE DOKUNUR MU?

Sayın Adalet Bakımız Bekir Bozdağ her vesile ile yaptığı açıklamalarının bir yenisi ve aynısını daha dile getirerek şöyle dedi:

Kimin kusuru varsa, ihmali varsa hepsi yargıda hesabını verecek. Ucu kime dokunursa dokunsun yargı gerekeni yapacaktır

Yorumumuz

Sayın Adalet Bakanımızın akçeli işlere bulaşmamış vicdanlı bir insan olduğunu, samimi bir gayretin içinde bulunduğunu ve  gerçekten sorumluların bulunup cezalandırılmasını istediğini biliyor ve inanıyoruz.

Tamam da sayın bakanımız, “ucu kime dokunursa dokunsun” derken kasd edebileceği müteahhitlerden, onlardan rüşvet alan belediye yetkililerinden ve onları koruyan bazı siyasilerden başka kimler olabilir?

Bunları bile bulup sorgulamada  başarı sağlanamadığı görülmüştür, muhtemelen yine birkaç günah geçişi bulunacaktır. Bulunsa bile sorun çözümlenebilecek midir? Bataklık kurutulabilecek midir?

Bu İşin Ucu Tapar Gibi Olduğumuz Sisteme Dayanır

Bu işin ucu  ateist ve deist temeller üzerinde kurulu eğitim sistemimize dayanır. Vicdanlı, sorumlu ,helal ve haram bilen kanatkâr insan yetiştirememeye dayanır.

Bu işin ucu milletimizi fakirleştiren borca dayalı para sistemine ve faiz sömürüsüne dayanır. Sonuçta insanların vicdanla cüzdan arasına sıkışmasına dayanır.

Yapılması gerekenleri tespit edip yasal önlemleri almakta geciken parlamentoya dayanır. Parlamentonun “Hak Düzen” bilmez ve talep üyelerine dayanır.

Örnekleri çoğaltabiliriz.

Mesele sinek  türü suçlu avlama değil  mikrop üreten bataklığı kurutmaktır.

Sonuçta “Ucu kime dayanırsa dayansın” bir tür teşhistir. Teşhis de  tedavinin ön şartıdır.

Bakanımıza başarılar dileriz.

 

 

Recent Posts

  • Gündem

Osmangazi Üniversitesi Öğrencilerinden Filistin’e Destek Yürüyüşü

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğrencilerinden Filistin'e Destek Yürüyüşü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) öğrencileri, ABD üniversitelerindeki Filistin…

2 saat ago
  • Gündem

İsrail’in Saldırıları Nedeniyle Gazze’de Eğitim Sistemi Durdu

İsrail'in Saldırıları Nedeniyle Gazze'de Eğitim Sistemi Durdu İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonucunda, Gazze Şeridi'nde eğitim…

3 saat ago
  • Gündem

Denizlerin Bir Sonraki Süper Gücü Türkiye mi?

Denizlerin Bir Sonraki Süper gücü Türkiye mi? TCG Anadolu'nun uzunluğu 231 metre, genişliği 32 metre ve…

4 saat ago
  • Gündem

Hamas’tan İsrail’e “Kırmızı Çizgimiz” Mesajı

Hamas'tan İsrail'e "Kırmızı Çizgimiz" Mesajı Son günlerde İsrail ve Hamas arasındaki gerginlik tırmanırken, Hamas yetkilileri…

5 saat ago
  • Ekonomi

Yeni Otomobil Düzenlemesi: Araç Bayilerde Zamlanmayacak

"Araç bayilerde zamlanmayacak" düzenlemesi, otomobil satış süreçlerindeki fiyat istikrarını sağlamak amacıyla hayata geçiriliyor. Ticaret Bakanlığı'nın…

6 saat ago