islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5195
EURO
34,7843
ALTIN
2.502,09
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

UCU HERKESE DOKUNUR MU?

UCU HERKESE DOKUNUR MU?
24 Şubat 2023 12:30
A+
A-

Sayın Adalet Bakımız Bekir Bozdağ her vesile ile yaptığı açıklamalarının bir yenisi ve aynısını daha dile getirerek şöyle dedi:

Kimin kusuru varsa, ihmali varsa hepsi yargıda hesabını verecek. Ucu kime dokunursa dokunsun yargı gerekeni yapacaktır

Yorumumuz

Sayın Adalet Bakanımızın akçeli işlere bulaşmamış vicdanlı bir insan olduğunu, samimi bir gayretin içinde bulunduğunu ve  gerçekten sorumluların bulunup cezalandırılmasını istediğini biliyor ve inanıyoruz.

Tamam da sayın bakanımız, “ucu kime dokunursa dokunsun” derken kasd edebileceği müteahhitlerden, onlardan rüşvet alan belediye yetkililerinden ve onları koruyan bazı siyasilerden başka kimler olabilir?

Bunları bile bulup sorgulamada  başarı sağlanamadığı görülmüştür, muhtemelen yine birkaç günah geçişi bulunacaktır. Bulunsa bile sorun çözümlenebilecek midir? Bataklık kurutulabilecek midir?

Bu İşin Ucu Tapar Gibi Olduğumuz Sisteme Dayanır

Bu işin ucu  ateist ve deist temeller üzerinde kurulu eğitim sistemimize dayanır. Vicdanlı, sorumlu ,helal ve haram bilen kanatkâr insan yetiştirememeye dayanır.

Bu işin ucu milletimizi fakirleştiren borca dayalı para sistemine ve faiz sömürüsüne dayanır. Sonuçta insanların vicdanla cüzdan arasına sıkışmasına dayanır.

Yapılması gerekenleri tespit edip yasal önlemleri almakta geciken parlamentoya dayanır. Parlamentonun “Hak Düzen” bilmez ve talep üyelerine dayanır.

Örnekleri çoğaltabiliriz.

Mesele sinek  türü suçlu avlama değil  mikrop üreten bataklığı kurutmaktır.

Sonuçta “Ucu kime dayanırsa dayansın” bir tür teşhistir. Teşhis de  tedavinin ön şartıdır.

Bakanımıza başarılar dileriz.

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.