Gündem

Ukrayna Ve Rusya Müzakeresi Sonrası Zelenski’den Açıklama!

Rusya’nın Ukrayna’ya müdahalesi sonrası Rus ve Ukraynalı heyetler bir araya geldi. Dünyanın merakla izlediği görüşme 6 saat sürdü. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya ile yapılan müzakerelerde henüz Ukrayna’nın istediği bir sonucun çıkmadığını söyledi. Zelenskiy, Rusya’nın savaş suçu işlediğini savunarak, “Savaş suçu işleyen bir devletin BMGK üyesi olmaması gerekir” ifadelerini kullandı. Ukrayna-Rusya savaşında 5. gününde, Rusya ve Ukrayna arasında yapılan görüşme sonrası Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy açıklamada bulundu.

‘SAVAŞ SUÇLUSU OLAN BİR DEVLET BMGK ÜYESİ OLMAMALI’ 

Zelenskiy, Rusya ile yapılan müzakerelerde henüz Ukrayna’nın istediği bir sonucun çıkmadığını söyledi. Zelenskiy, Rusya’nın savaş suçu işlediğini savunarak, ‘Savaş suçu işleyen bir devletin BMGK üyesi olmaması gerekir’ ifadelerini kullandı.

BELARUS SINIRINDA GÖRÜŞMÜŞLERDİ 

Ukrayna ve Rusya heyetleri Belarus sınırın yapılan görüşmede müzakare etmişti. Ukrayna heyetinde Halkın Hizmetkarı Partisi Grup Başkanı, Ukrayna Savunma Bakanı Oleksiy Reznikov, Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanının Danışmanı Podolyak, Ukrayna’nın Üçlü Temas Grubu heyeti Başkanı birinci yardımcısı Andrii Kostin, Ukrayna milletvekili Rustem Umerov, Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Mykola Tochytskyi yer aldı. Görüşme yaklaşık 6 saat sürdü.

Recent Posts

  • Gündem

HAMAS, ANADOLU’NUN İLERİ HAT SAVUNMASINI YAPIYOR

Hamas, Anadolu'nun ileri hat savunmasını yapıyor Dünyaya hükmetmeye çalışan ve yeni bir dünya düzeni kurmak…

16 saat ago
  • Gündem

İSLAM EKOLÜNDEN YAHYA SİNWAR FARKI

Eserlerinden bazıları “Silah ve Zeytin Dalı “ ve “Küçük Devletlerden Sakının LÜBNAN”  adlarıyla Türkçemize kazandırılan …

17 saat ago
  • Gündem

İzzeddin El Kassam Kimdir?

İzzeddin El Kassam: Filistin Direnişinin Efsanevi Lideri (1882-20 Kasım 1935) İzzeddin El Kassam, Suriye'nin Lazkiye…

17 saat ago
  • VİDEOLAR

KÜRSÜ PROGRAMI “İSLAM VE ÇEVRE”

MİRATYOUTUBE MİRATHABER.COM

19 saat ago
  • Gündem

İSLAM, BATI’DAN TEKRAR DOĞUYOR

İslam, Batı'dan Tekrar Doğuyor Filistin'in Dik Duruşu: İnsanlığın Vicdanını Sızlatan Bir Direniş 7 Ekim 2023…

19 saat ago
  • Gündem

İsrail’in Organ Mafyası Filistinli Çocukların Organlarını Çalıyor

İsrail'in Organ Mafyası Filistinli Çocukların Organlarını Çalıyor. İsrail'de Filistinli Çocukların Organları Çalınıyor İddiası Yankı Buluyor…

20 saat ago