islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4704
EURO
34,8750
ALTIN
2.433,14
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

“UTANMADIKTAN SONRA DİLEDİĞİNİ YAP”

“UTANMADIKTAN SONRA DİLEDİĞİNİ YAP”
16 Aralık 2022 09:51
A+
A-

Birkaç dizi filimde rol alınca kendini sanatçı zannedenlerin, halka ve varsa (!) sevenlerine hakaret etmesinin çeşitli yolları vardır.

Bu kişiler her fırsatta insanları sevdiklerini söylerler ama yaptığı hareketler ile aslında insanları değil sadece kendini sevdiğini ve şeytana mahsus olan “ben” duygusuyla hareket ettiği noktasında açık verirler.

Mesela alkol şişesiyle alışveriş merkezine giderseniz ve bir kadın olarak hiç tanımadığınız erkeğin masasına oturursanız, orada sizin ne kişiliğiniz kalır ne de sanatçı kişiliğiniz.

Takvim gazetesinin haberine göre M.B, Etiler’de ki bir alış veriş merkezine elinde alkol şişesiyle gitti ve tanımadığı bir erkeğin masasına oturdu.

Uzun zamandır ekranlarda olmayan M.B’nin,  sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen bir kişi.

M.B, DJ M.A ile 44 günlük evliliğini ilginç bir şekilde 23 Kasım’da sonlandırmıştı.  M.B, önceki gün Etiler’deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Alışveriş merkezinde Elinde alkol şişesiyle gezen M.B’nin bu ilginç tavırları, alış veriş merkezinde ki insanlar tarafından yadırgandı.

HABER YORUM

Böyle bir haberi gördüğümüzde, kendimiz için üzülüyoruz, çocuklarımız için üzülüyoruz, torunlarımız için üzülüyoruz. Ama en önemlisi ise yüzde doksanı Müslüman olan bir ülkede böyle bir olayın yaşanmasına üzülüyorsunuz. (Bu arada eskiden yüzde doksan sekizi Müslüman diyorduk ama bu oran gitgide düşüyor.)

Duruşuyla, konuşmasıyla hal ve hareketleriyle gençlere örnek olması gereken ya da gençlerin sevdiği ve örnek aldığı bir kişinin bunu yapması ve toplum önünde rezil olmasını ise hayretler içinde karşılıyorsunuz.

Sonra ise, aklınıza Peygamberimiz (sav)’in bir hadisi şerifi geliyor da Peygamberimizin ahir zamanda Müslümanları bu tür tehlikelerden korumak maksadıyla uyardığını anlayıveriyorsunuz.

Utanmadıktan sonra dilediğini yap!” (Buhârî, Enbiyâ 54, Edeb 78.)

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.