islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Ve Putin Esed’i Sattı

Ve Putin Esed’i Sattı

İsrail medyası bugün yayımladığı bir haberde, Putin’in Esed’i sattığını, İsrail’in Suriye’de yapacağı operasyonlara engel olmayacağını taahhüt ettiğini yazdılar.

İsrail Başbakanı Naftali Bennett ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Cuma günü Soçi’de yaptığı görüşmede, Putin’in İsrail’in Suriye’deki saldırılarına devam etmesine izin vermeyi kabul ettiğini bildirildi.

İskan Bakanı Ze’ev Elkin, iki yetkilinin İsrail ve Rus güçlerinin Suriye’de çatışmasını önlemek için çalışan çatışma önleme mekanizmasını uygulamaya devam etmeyi kabul ettiğini doğruladı.

Elkin yaptığı açıklamada, Suriye’deki duruma ilişkin “koordinasyon mekanizmasını korumayı” amaçlayan “çok geniş” görüşmeler yapıldığını paylaştı.

The Times of Israel’e göre Bennett şunları söyledi: “İran’ın nükleer hamlesini ve İran’ın Suriye’ye yerleşmesini durdurmanın yolları hakkındaki dünya görüşünü sundu. Rusya’ya karşı politikaların yerinde kalmasına karar verildi (Suriye topraklarındaki hava saldırılarına ilişkin). ).”

Bennett, toplantıdan sonra Facebook’ta Rusya’nın Suriye’deki büyük askeri varlığına atıfta bulunarak, “Rusya bölgemizde çok önemli bir oyuncu, kuzeyde bizim için bir tür komşu” dedi.

Bennett, “Bu nedenle, Rusya ile ilişkimiz stratejik ama aynı zamanda neredeyse günlük bazda ve bu doğrudan ve samimi söylemi sürdürmemiz gerekiyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.