Ve Putin Esed’i Sattı

İsrail medyası bugün yayımladığı bir haberde, Putin’in Esed’i sattığını, İsrail’in Suriye’de yapacağı operasyonlara engel olmayacağını taahhüt ettiğini yazdılar.

İsrail Başbakanı Naftali Bennett ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Cuma günü Soçi’de yaptığı görüşmede, Putin’in İsrail’in Suriye’deki saldırılarına devam etmesine izin vermeyi kabul ettiğini bildirildi.

İskan Bakanı Ze’ev Elkin, iki yetkilinin İsrail ve Rus güçlerinin Suriye’de çatışmasını önlemek için çalışan çatışma önleme mekanizmasını uygulamaya devam etmeyi kabul ettiğini doğruladı.

Elkin yaptığı açıklamada, Suriye’deki duruma ilişkin “koordinasyon mekanizmasını korumayı” amaçlayan “çok geniş” görüşmeler yapıldığını paylaştı.

The Times of Israel’e göre Bennett şunları söyledi: “İran’ın nükleer hamlesini ve İran’ın Suriye’ye yerleşmesini durdurmanın yolları hakkındaki dünya görüşünü sundu. Rusya’ya karşı politikaların yerinde kalmasına karar verildi (Suriye topraklarındaki hava saldırılarına ilişkin). ).”

Bennett, toplantıdan sonra Facebook’ta Rusya’nın Suriye’deki büyük askeri varlığına atıfta bulunarak, “Rusya bölgemizde çok önemli bir oyuncu, kuzeyde bizim için bir tür komşu” dedi.

Bennett, “Bu nedenle, Rusya ile ilişkimiz stratejik ama aynı zamanda neredeyse günlük bazda ve bu doğrudan ve samimi söylemi sürdürmemiz gerekiyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Recent Posts

  • Gündem

“KURBAN KARDEŞLİKTİR”

“KURBAN KARDEŞLİKTİR” ARDEV olarak kurbanlarınızı bu yıl Tanzanya’da ki kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Ayrıca kurbanınızın kesim vidosunu…

20 dakika ago
  • Makale

KANSERLİ KIZIN “NEDEN BEN?” SORUSUNA TIBBIN “KÖTÜ ŞANS” CEVABI FELAKETTİR

Asıl tedavi edilemeyecek yıkıcı hastalık, kanserli kızın “Neden ben?” sorusuna Tıp bilimi diliyle ! “Kötü…

20 dakika ago
  • Makale

“BİLİM AHLAKI” MI BİLİM İNSANININ AHLAKI MI?

Her çağın kendine özgü, dinî, ahlakî, ilmî,  siyasî, iktisadî  ve sosyal  sorunları olmuştur  ve olmaya…

1 saat ago
  • TEKNOLOJİ

ÜRDÜNDE’DE ÇOCUKLAR İÇİN BİR TEKNOLOJİ AKADEMİSİ KURULDU

Ürdün’de kurulan bir akademi, henüz küçük yaştayken çocuklara farklı teknolojik kurallar çerçevesinde eğitim vermeye başladı.…

2 saat ago
  • Gündem

Eşek Arıları İsrail Ordusuna Saldırdı

Eşek Arıları İsrail Ordusuna Saldırdı. İsrail ordusu radyosundan  yapılan açıklamada şöyle denildi. "Gazze'nin güneyindeki tampon…

18 saat ago
  • Gündem

İsrail Hunharca Bombalamaya Devam Ediyor

İsrail Hunharca Bombalamaya Devam Ediyor İsrail'in Gazze'ye Gece Boyunca Yaptığı Bombardımanlar Sonucunda Ölü ve Yaralılar…

19 saat ago