islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5490
EURO
34,7341
ALTIN
2.492,91
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

WhatsApp’tan Sesli Mesaj Ön İzlemesi

WhatsApp’tan Sesli Mesaj Ön İzlemesi

WhatsApp yeni sesli mesaj önizleme özelliğini kullanıma sunuyor.
Anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcıların sesli mesajları göndermeden önce duymalarını sağlayan sesli mesajlar için yeni bir özellik duyurdu.

Whatsapp’ın sahibi Meta şirketi, “Artık sesli mesajınızı göndermeden önce WhatsApp’ta önizleyebilirsiniz, mesajınızı tam olarak almak istediğiniz anlar için mükemmel” şeklinde bir açıklama yaptı.

Sesli Mesajlar, dünya çapında WhatsApp kullanıcıları için en popüler özelliklerden biri durumunda bulunuyor. Şirket, “Sizi kısa mesaj yerine arkadaşlarınıza ve ailenize daha da yaklaştırıyorlar ve bir aramanın aksine size en uygun zamanda mesaj gönderme ve onları dinleme özgürlüğü veriyorlar,” diye ekledi.

SESLİ MESAJ ÖNİZLEMESİ NASIL YAPILIR?

Sesli mesajlar nasıl önizlenir? İşte bu sorunun cevabı:
1. Bireysel veya grup sohbeti açın.

2. Mikrofona dokunun ve eller serbest kaydı kilitlemek için yukarı kaydırın.

3. Konuşmaya başlayın.

4. Bitirdiğinizde, Durdur’a dokunun.

5. Kaydınızı dinlemek için oynat’a dokunun. O zaman damgasından itibaren oynatmak için kaydın herhangi bir bölümüne de dokunabilirsiniz.

6. Sesli mesajı silmek için çöp kutusuna, göndermek için gönder’e dokunun.

SESLİ MESAJ OYNATMA NASIL HIZLANDIRILIR?

1. Gönderdiğiniz veya aldığınız sesli mesajları dinlemek için Oynat’a tıklayın.

2. Mesajı dinleyin.

3. Bir mesaj çalarken, hızı 1.5x veya 2x’e çıkarmak için 1x simgesine tıklayabilirsiniz.

WhatsApp özelliği, yanlışlıkla gönderilen durum güncellemelerini hızlı bir şekilde silmenizi sağlar
Bu gelişme, WhatsApp’ın bilinmeyen kişilerin bir kullanıcının son görülme ve çevrimiçi durumunu görmesini engelleyen yeni gizlilik önlemleri eklemesinden bir gün sonra geldi . Mesajlaşma uygulaması, kullanıcılara en son görülen ve çevrimiçi ayrıntılarını gizleme seçeneği sunarken, yine de faaliyetlerinizi izleyebilen bazı üçüncü taraf uygulamalar var ve yeni gizlilik önlemleri bunları önlemeyi amaçlıyor.

WhatsApp geçen hafta tüm sesli/sesli mesajlar için sohbet balonlarında yeni bir ses dalga biçimi tasarımı sunmaya başladı. Rapora göre, WhatsApp hesapları için bu özellik etkinleştirilirse kullanıcılar sesli mesajları için ses dalga biçimlerini görebilecekler. Ancak, özelliği etkin olmayan birinden sesli not alındığında görünmeyebilir.

Bu arada, Meta’ya ait mesajlaşma uygulamasının da sohbet balonlarını tamamen daha yuvarlak, daha büyük ve renkli baloncuklarla yeniden tasarlaması bekleniyor.

ETİKETLER: Whatsapp
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.