islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,2292
EURO
34,8037
ALTIN
2.414,15
BIST
10.276,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Yahudi Öğrenciler Filistin İçin Dua Etti

Yahudi Öğrenciler Filistin İçin Dua Etti
27 Nisan 2024 14:00
A+
A-

Yahudi Öğrenciler Filistin İçin Dua Etti

İnsanlık İçin Birleşen Sesler

Washington, ABD – George Washington Üniversitesi’nde devam eden Filistin‘e destek gösterileri, ikinci gününde de Yahudi öğrencilerin katılımıyla dikkat çekti. Protestoya katılan Yahudi öğrenciler, Şabat ve Maariv duası okuyarak, Filistin halkının yanında olduklarını bir kez daha gösterdi.

Yahudi Topluluğundan Anlamlı Destek

George Washington Üniversitesi’nde gerçekleşen Filistin’e destek gösterileri, Yahudi öğrencilerin de katılımıyla öne çıktı. Yahudi öğrenciler, barış ve adalet çağrısını yükselterek Filistin halkının yanında yer aldı. Şabat ve Maariv duası okuyarak dualarını barış ve adalet için yükselttiler.

Birlikte Ses Veren Gençler

Protestoya katılan Yahudi öğrenciler, insanlık için birleşen sesler arasına katılarak Filistin’e destek verdiler. Gençlerin bu anlamlı katılımı, barış ve adalet çağrısının din, dil, ve ırk ayrımı gözetmeksizin tüm insanlık için olduğunu bir kez daha gösterdi.

Dayanışmanın Gücü

Yahudi öğrencilerin Filistin’e destek gösterisine katılması, dayanışmanın gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Bu anlamlı katılım, Filistin halkının yaşadığı zulme karşı dünya gençliğinin birlikte mücadele etme iradesini yansıttı. Bu destek, umut ve barış için bir adım daha atıldığını simgeliyor.

HABER YORUM

George Washington Üniversitesi’nde devam eden Filistin’e destek gösterilerine, Yahudi öğrencilerinde katılarak Filistinliler için dua etmesi, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Gösterilerin ikinci gününde yaşanan bu olay, dünya barışı için umutların tekrar yeşermesine vesile oldu. Protestoya katılan Yahudi öğrenciler, gösterdikleri destekle barış ve adalet çağrısını yürekten hissederek bütün dünyaya ders verdiler. Özellikle de 205 gündür Filistinlileri bombalayan İsrail’e gönderilen bu mesaj, anlamlı bulundu.

Birlikte Dualarla

Yahudi öğrenciler, protestoya dualarla katılarak Filistin halkının yanında olduklarını gösterdi. Şabat ve Maariv duası eşliğinde dualarını yükselten gençler, Filistin’de yaşanan zorluklara karşı duydukları derin endişeyi hissettirdiler.

Sesler Birleşti, Kalpler Bir Oldu

Protestoya katılan Yahudi gençlerin duygusal katılımı, insanlık için birleşen seslerin gücünü bir kez daha ortaya koydu. Kalplerin bir olduğu bu anlamlı an, Filistin’e destek gösterilerinin özünde yatan dayanışma ve sevgi duygularını en derin şekilde yansıttı.

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.