Yayıncıdan

I. Vakfımız ARDEV, fiilen çalışmaya başlamasının ardından 2017 yılı Mayıs ayına kadar yaklaşık üç yıl içinde kurucumuz, mütevelli ve yönetim kurulu başkanımız olan Ali Rıza Demircan hocamıza Bilmemiz Gerekenler genel başlığı altında 45’er dakikalık 124 televizyon programı hazırlatmıştır. Vakfımızın stüdyosunda hazırlanan ve her biri ayrı bir konuyu içeren konuşmalar Ülkemizin kırkı aşkın televizyonunda yayınlatılmıştır. Yayınlar halen de devam etmektedir.

II. Vakfımızın önemli bir çalışması da mirathaber.com sitemiz olmuştur. Mart 2017 tarihinden itibaren çalışmalarını geliştiren sitemiz şu an itibariyle beşi profesör olmak üzere 12 yi aşkın yazar kadrosuyla yayınlarını sürdürmektedir. Her gün yeni ve orijinal 4-6 yazı yayınlanmaktadır. Bir bölümü yorum haber niteliğinde olan yazılarımız giderek büyük ilgiye mazhar olmaktadır. Mirathaber’imiz içeriği yanı sıra görünümüyle de beğeni kazanmaktadır.

III. Ali Rıza Demircan hocamızın hazırladığı soru-cevap köşesiyle haftanın sohbeti programı da ilgiyle takip edilmektedir.

IV. Bir ay kadar önce yayına giren İslâm Alemi köşemize her gün en az beş önemli haber girmekte olup şimdiden benzerleri arasında fark oluşturmaktadır. Bu köşemiz, yazarımız Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven hocamızın katkılarıyla daha da güçlenecektir.

V. Müjdemize gelince… Mirathaberimizin bir çalışması olarak gelecek haftadan itibaren canlı yayına başlıyoruz. Geçtiğimiz Ramazan ayında Ali Rıza Demircan hocamızla başladığımız canlı yayınlarımızı başta site yazarlarımız olmak üzere seçkin davetlilerimizle sürdüreceğiz.

Vakfımız stüdyosunda üç kamera ile çekimleri yapılacak ve yaklaşık programlarımız Facebook, YouTube ve Periscop/Twitter da canlı yayınlanacaktır. Program günleri, konular ve konuşmacılar önceden duyurulacaktır.

Başarılı kılmasını Rabbimizden diliyor, okuyucularımız ve izleyicilerimizden manevî yardımlar bekliyoruz.

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Recent Posts

  • Gündem

1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİLER BAYRAMI

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, günümüzde tasvip etmediğimiz şekilde siyasal bir kimliğe bürünerek eylemlere…

14 saat ago
  • Gündem

Devlet Bahçeli’den İmamoğlu’na Sert Hamas Cevabı

Devlet Bahçeli'nin Sert Tepkisi: "Hamas'a Terör Örgütü Demek, Siyonizm'in Değirmenine Su Taşımaktır!" Devlet Bahçeli'nin CNN…

15 saat ago
  • Gündem

İslam’ın Emretmiş Olduğu Cihad Şekilleri

İslam’ın emretmiş olduğu Cihad  şekillerini dört ana noktada toplamak mümkündür... 1-Cihadı Ekber: Hiç şüphesiz insan,…

16 saat ago
  • Gündem

Simit Fiyatlarına Bakanlık Denetimi: Onay Zorunluluğu Geldi

Ticaret Bakanlığı, simit fiyat tarifelerine ilişkin önemli bir değişiklik yaptı. Ekmek fiyatlarındaki düzenlemeler benzeri, simit…

17 saat ago
  • Makale

CUMHURBAŞKANIMIZ, BAKANLARIMIZ VE ALİ ERBAŞ İÇİN YABANCI LÜKS ARABA AYIPTIR VE GÜNAHTIR

Tevazu Bilinci Olmayanların İtibarı da Olmaz AHMET HAKAN -ALİ ERBAŞ Bizim müftü çocuğu olup İmam…

18 saat ago
  • Gündem

İSRAF, ALLAH’A İSYAN VE İNSANLARA ZULÜMDÜR I

“İsraf etmeyin” emrinin akabinde Allah'ın israf edicileri sevmediğine vurgu yapılması israfın önemli haramlardan biri olmasına…

18 saat ago