islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5622
EURO
34,7286
ALTIN
2.486,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Yayıncıdan

Yayıncıdan
25 Eylül 2017 13:37
A+
A-

I. Vakfımız ARDEV, fiilen çalışmaya başlamasının ardından 2017 yılı Mayıs ayına kadar yaklaşık üç yıl içinde kurucumuz, mütevelli ve yönetim kurulu başkanımız olan Ali Rıza Demircan hocamıza Bilmemiz Gerekenler genel başlığı altında 45’er dakikalık 124 televizyon programı hazırlatmıştır. Vakfımızın stüdyosunda hazırlanan ve her biri ayrı bir konuyu içeren konuşmalar Ülkemizin kırkı aşkın televizyonunda yayınlatılmıştır. Yayınlar halen de devam etmektedir.

II. Vakfımızın önemli bir çalışması da mirathaber.com sitemiz olmuştur. Mart 2017 tarihinden itibaren çalışmalarını geliştiren sitemiz şu an itibariyle beşi profesör olmak üzere 12 yi aşkın yazar kadrosuyla yayınlarını sürdürmektedir. Her gün yeni ve orijinal 4-6 yazı yayınlanmaktadır. Bir bölümü yorum haber niteliğinde olan yazılarımız giderek büyük ilgiye mazhar olmaktadır. Mirathaber’imiz içeriği yanı sıra görünümüyle de beğeni kazanmaktadır.

III. Ali Rıza Demircan hocamızın hazırladığı soru-cevap köşesiyle haftanın sohbeti programı da ilgiyle takip edilmektedir.

IV. Bir ay kadar önce yayına giren İslâm Alemi köşemize her gün en az beş önemli haber girmekte olup şimdiden benzerleri arasında fark oluşturmaktadır. Bu köşemiz, yazarımız Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven hocamızın katkılarıyla daha da güçlenecektir.

V. Müjdemize gelince… Mirathaberimizin bir çalışması olarak gelecek haftadan itibaren canlı yayına başlıyoruz. Geçtiğimiz Ramazan ayında Ali Rıza Demircan hocamızla başladığımız canlı yayınlarımızı başta site yazarlarımız olmak üzere seçkin davetlilerimizle sürdüreceğiz.

Vakfımız stüdyosunda üç kamera ile çekimleri yapılacak ve yaklaşık programlarımız Facebook, YouTube ve Periscop/Twitter da canlı yayınlanacaktır. Program günleri, konular ve konuşmacılar önceden duyurulacaktır.

Başarılı kılmasını Rabbimizden diliyor, okuyucularımız ve izleyicilerimizden manevî yardımlar bekliyoruz.

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.