islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5044
EURO
34,6362
ALTIN
2.480,03
BIST
9.616,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

YENİÇAĞ GAZETESİ HABER MÜDÜRÜNDEN HADDİ AŞAN SÖZLER! ‘HAFIZLIK ASALAK ADAYLIĞIDIR’

YENİÇAĞ GAZETESİ HABER MÜDÜRÜNDEN HADDİ AŞAN SÖZLER! ‘HAFIZLIK ASALAK ADAYLIĞIDIR’
19 Aralık 2022 13:48
A+
A-

İYİ Parti’ye yakınlığı ile de  bilinen Yeniçağ’ın Haber Müdürü Fatih Ergin, hafızlık icazet törenlerine dair haddi aşan skandal ifadeler kullandı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hafızları hedef alan Ergin, hafız çocukların bir şey üretemeyeceğini ileri sürdü. Ergin, “Teknoloji çağında hafızlık asalaklık adaylığıdır” şeklinde ifadelere yer verdi.

Ergin’in konuya ilişkin paylaşımı şu şekilde:

Müftülükler hafızlık kursu inşaatına yardım topluyor, tarikatlar görkemli hafızlık icazet törenleri yapıyor. Hafızlık bu çağda neye yarıyor? Teknoloji çağında “hafızlık” asalaklık adaylığıdır. O çocuk bir şey üretip geçinemez. Derdiniz sevapsa cumaları SMA’lılara para toplayın.

“HAFIZ YETİŞTİRMEK ASALAK YARATMAKTIR”
Herkesin elinde cep telefonunun olduğu iletişim çağında hafız yetiştirmek, bir şey üretmeden toplumun sırtından geçinecek asalaklar yaratmaktır. Bu çocuklar insanlık için bir şey üretmeyecek, sadece tarikatların siyaset ve Diyanet’ten geçinme düzenini devam ettirmeye yarayacak.

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.