islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

20 ile Meteoroloji’den Sarı ve Turuncu Kod Uyarısı!

20 ile Meteoroloji’den Sarı ve Turuncu Kod Uyarısı!
19 Ocak 2023 09:46
A+
A-

Kışın habercisi mevsim yağışlarının etkisini göstermeye başlayacağı 20 ile Meteoroloji’den sarı ve turuncu kod uyarısı verildi.

Ülke genelinde, kış etkisini göstermeye başladı. Doğu illerinde kar yağışı başlarken, Meteoroloji’den yeni uyarı geldi.

Meteoroloji, Marmara ve Ege Bölgesi’nde bulunan İstanbul dahil 20 ili sarı ve turuncu kodla uyardı.

RÜZGAR GELİYOR 
Marmara’da rüzgarın, yarın (Salı) öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, perşembe günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Kuzey ve Orta Ege’de rüzgarın, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, perşembe akşam saatlerinde etkisini azaltması beklenmektedir.

CUMA GÜNÜNE KADAR ETKİSİ SÜRECEK 
Bunun yanı sıra rüzgarın; Trakya (Edirne, Tekirdağ, Kırklareli) ve Kıyı Ege (Çanakkale, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla) ile Balıkesir ve Bursa çevrelerinde 19.01.2023 Perşembe ve Cuma günleri güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat), yer yer fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklenmekte.

GAZ KAYNAKLI ZAHİRLENMELERE UYARI YAPILDI 
Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı baca zehirlenmeleri ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.