islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,7451
EURO
35,0579
ALTIN
2.440,78
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
30°C
İstanbul
30°C
Açık
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C

7 Ekim’i İsrail’e Saldırı Olarak Algılamak İnadi Zulümdür.

7 Ekim’i İsrail’e Saldırı Olarak Algılamak İnadi  Zulümdür.
25 Mayıs 2024 09:05
A+
A-

7 EKİM’İ İSRAİL’E SALDIRI OLARAK ALGILAMAK İNADÎ ZULÜMDÜR

Cehalet içinde yüzen veya akıl tutulması yaşayan kişiler, gerçekleri ters yüz ederek 7 Ekim’i Hamas’ın İsrail’e  saldırışı olarak dile getirmektedir.

Bu bilgisiz ve bilinçsiz insanlar, İsrail’in yaklaşık sekiz aydır Gazze’de ve Batı Şeria’da yaptığı katliamı İsrail’in kendini savunması olarak görmeye ve göstermeye çalışıyorlar.

Bu tam bir körlüktür veya güçlü görülen zalime yalakalıktır.

HAMAS’IN SALDIRISI DOĞRU DA AMASI VAR

7 Ekim’de Hamas’ın saldırısı doğrudur. -İşgalci  bir zalim olsa da- İsrail elinden geldiği ölçüde adil davranmış  ve Filistinlilerin özgürce yaşaması ve ekonomik yönden gelişmesi için gayret göstermiş olsaydı ve bu durum çok değil örneğin son yedi yıldır devam etseydi ve  İsrail bu doğru ve barışçı yolda yürürken Hamas harekete geçmiş olsaydı  -temelde haklı olmakla birlikte- onu hatalı davranmakla suçlayabilirdik.

Ama heyhat…

İsrail, işgal ettiği topraklar üzerinde, devletini kurduğu günden beri işgale ve öldürmeye devam ediyor.

İsrail’in Gazze’yi ablukaya aldığı 2007’ den beri de her yıl yüzlerce ve binlerce Filistinliyi/Gazzeliyi öldürdüğü, cinayetlerini ara vermeden sürdürdüğü görülecektir.

HAMAS ŞEHİT VEREN AİLE ÇOCUKLARIDIR

Hamas mensupları içinde bir veya bir kaç şehid verilmedik aile yoktur,

Amerika’ya uşaklığa soyunmuş halkı Müslüman bölge ülkeleri yönetimlerinin Gazze’yi Gazzelilerden arındırma projesine katılımı görülememiş olsaydı 7 Ekim olmayabilirdi.

Hamas görevin kendisine düştüğünü gördü. Allaha dayanarak ayaklandı.

Zaten öldürülüyorlardı, bu sebeple kayıp yok. Gazze ve Batı Şeria şehitleri, zaferin tohumlarını ekerek bu  dünyanın elemleri ve problemlerinden  kurtuldu ve ilahi rahmetle kucaklaştı.

FİLİSTİNLİ ANALAR

Filistinli analar çok değil bir yılda bile şehitlerin ve ölen çocuklarının yerini alacak yiğitleri doğurur.

Öyle görülüyor ki Amerika’sız İsrail bir hiçtir.  7 Ekim değil Orta Doğu,   bütün dünya için bir milad olacaktır.  Ayaklanan dünya üniversiteleri bile bunun yeter kanıtıdır.

Allah direnç gösteren mümin  kullarla beraberdir ve onların yardımcısıdır.

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM