islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
49,5733
EURO
55,7497
ALTIN
6.573,90
BIST
11.797,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
20°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
21°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

İSTANBUL ADIM ADIM KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ OLUYORMUŞ

İSTANBUL ADIM ADIM KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ OLUYORMUŞ
12/07/2023 15:00
A+
A-

CHP’li Belediye Başkanlarının yönettiği ilçelerde metrolar dahil caddelerde toplanmayan çöplere bakılmaksızın “İstanbul adım adım Kültür ve Sanat şehri oluyor” algısının ortaya atılması, trajikomik  bir durum arz etmeye devam ediyor.

İBB tarafından Tasavvuf müzesi açacağız diye restore edilen Feshane’nin, Artİstanbul adı altında güya Sanat(!) Galerisi haline getirilmesi,  vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Tarihi bir geçmişe sahip olan Feshane’nin, tarihimize, milli ve manevi değerlerimize uygun bir yapıda ve formatta yenilenmesi gerekirken, sanat adı altında insanlarımızı kutuplaştıran bir formata evrilmesi, sağduyu sahibi herkesi üzmekte ve düşündürmektedir.

Eğer Sanat, sanat için yapılıyorsa satanizm ya da LGBT’nin sanat ile alakası yoktur. Eğer Sanat halk için yapılıyorsa, satanist ya da LGBT’lilerin toplumumuzda ki oranı yüzde bir bile değildir.

Satanizmi temsil eden keçi heykelleri yapıp, LGBT resimlerini sergileyerek insanlara süblüminal mesajlar ile beyin altına hükmetmek, aymazlıktan başka bir şey değildir.

İBB bu tür Sanat(!) galerileri açmak istiyorsa, kendi yaptıracağı büyük ve modern binalarda bunu gerçekleştirmesinde hiçbir sakınca yoktur.

Adım adım Kültür ve Sanat şehri olduğunu iddia ettiğiniz güzel İstanbul’umuzun sokaklarını çöpten kurtarmanız temennisiyle…

MİRATHABER.COM

Sanat    İBB      Artİstanbul   Feshane     LGBT  

Sokaklardaki Çöpler Toplanmadı, Vatandaşlar İsyan Etti!

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.