islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5668
EURO
34,8820
ALTIN
2.438,56
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

ABD Savunma Bakanlıgı UFO Raporu tatmin etmedi

ABD Savunma Bakanlıgı UFO Raporu tatmin etmedi
Mirat Haber Ajansı

Amerikan Savunma Bakanlığı (Pentagon) tarafından yayınlanacağı îlan edilen ve çok sayıda en üat düzey siyasetçinin demeçleriyle desteklediği tanımlanmamış uçan cisimler (UFO) raporu, dün yayınlandı. Beklentilerin aksine uzaylıların dünyayı ziyaretleri gibi bir bilgi paylaşılmayan raporda, askeri personelin sıkça karşılaştığı bildirilen çeşitli uçan cisimlerin dünya dışından gelmedikleri sonucuna da varılamayacağı ifade edildi. Böylelikle rapor sadece Pentagon’da bu yönde araştırmaların bulunduğunun resmi teyidi olmakla kaldı. Bu bile şimdiye kadar bir hükümet tarafından yapılmış ilk resmi UFO ifşaatı oldu.
Pentagon açıklamasından önce 44. ABD Başkanı Barack Hussein Obama, eski başkanlık aday adaylarından Florida Senatörü Mark Rubio ve bu konuda uzun süredir konuşan eski Senato çoğunluk lideri Harry Reid, konunun önemini vurgulayan açıklamalar yaptılar. Rubio, Pentagon ifşaatının bu alanda sadece ilk adım olacağını, hükümetin çalışmaların daha yeni başladığını ve bu konuda ilerleneceğini belirtmişti. Obama ise bu süreçte yeni dinlerin çıkacağını ve uzaylılarla savaşa büyük bütçe ayrılması gerektiğini ifade etti.

UFO’larla ilgil, bunların uzaydan gelen ve dünyayı istila etmek isteyen varlıklar olduğu, denizlerde yaşayan varlıklar olduğu, ABD hükümetinin gizli projesi olduğu, Rusya teknolojisi olduğu, hatta Nazi teknolojisi olduğu gibi hipotezler yer alırken Batı’da 1950’lerden bu yana UFO tarikatleri ve örgütleri yaygın. Örneğin bu tarikatlerden biri olan Tempelhofgeselschaft Avusturya ve Almanya’daki Neo-Nazi Türk düşmanlığında pay sahibi. Bir başka uzaylılar tarikati olan Scientology, Tom Cruise, John Travolta gibi çok sayıda sinema oyuncusunu da içeren Batı ülkelerinde zengin bir kitleye sahip. Aetherius tarikatıysa Türkiye dahil çok sayıda ülkede örgütlü.

ETİKETLER: Pentagon
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.