islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

ABD’de dondurucu soğuklar: 7 kişi öldü

ABD’de dondurucu soğuklar: 7 kişi öldü

Ülkede etkisini gösteren dondurucu soğuklar nedeniyle 7 kişi hayatını kaybetti.

ABD’yi etkisi altına alan soğuk hava kuzeybatı eyaletlerinde 7 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olurken, birçok eyalette de okulların kapandığı açıklandı.
Ülkenin doğusundaki eyaletlerde ise nehir ve göllerin donduğu belirtildi. Hafta sonu soğuk havanın yerini kar ve fırtınaya bırakması bekleniyor.
5 EYALETTE OKULLAR TATİL
Yetkililer, Lowa, Massachusetts, Indiana, Ohio ve Kuzey Carolina eyaletlerinde birçok bölgede okulların kapatıldığını duyurdu. New York’ta etkili olan soğuk hava nedeniyle turistlerin dışarıda dondurucu havada daha fazla kalmamaları için indirim kartları dağıtılarak, müzeler ve kapalı alanlarda zaman geçirmeleri sağlanıyor. Geçen hafta Georgia Valisi Nathan Deal, Ulusal Hava Servisi’nin kış fırtınası uyarısını yayınlamasından sonra 28 ilde olağanüstü durum ilan etmiş ve halkı zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaları konusunda uyarmıştı.
HAFTA SONU DA ETKİLİ OLACAK
Ulusal Hava Durumu Servisi, doğu kıyılarında şiddetli kar yağışı ve fırtınanın hafta sonu etkili olacağını duyurdu. Teksas, New York, Maine, Georgia, Güney Carolina, Virginia, Washington, Maryland, Delaware, New Jersey, Pennsylvania, Connecticut, Lowa, Massachusetts, Indiana, Ohio ve Kuzey Carolina, Kuzey Florida eyaletlerinde soğuk havanın bir süre daha etkili olması bekleniyor.
7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Yetkililer, Teksas eyaletinin Houston kentinde 2 kişinin soğuk hava nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. Wisconsin eyaletinde biri kadın 3 kişinin, Batı Virginia’nın Charleston şehrinde de evsiz bir adamın bir bankın üzerinde soğuktan donarak öldüğü bildirildi. Michigan eyaletinin Detroit kentinde ise bir kilisenin dışında bir adamın donmuş olarak bulunduğu açıklandı.

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.