islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5709
EURO
34,9658
ALTIN
2.445,80
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Afrin Şehidi Musa’nın Vasiyeti

Afrin Şehidi Musa’nın Vasiyeti
23 Ocak 2018 12:28
A+
A-

“Vasiyetimdir. Şehit olursam Kurt-ar Derneği aracılığı ile telaferdeki Türkmen Balalar için ana okulu-kreş veya kültür merkezinin devletin bana vereceği paradan yaptırılması ve ismimin konulmasıdır” Şehit Musa ÖZALKAN Afrin zeytin dalı operasyonunda telefondan son mesaj olarak bu vasiyette bulundu. Şehidimiz mesajını şu şekilde  bitiriyor‘’ Biz bayrağa, vatana ve İslam’a hizmet etmek için yaşamamız lazım. Ama başa, gurur duyarız. Elimden geleni yapacağım. Hepiniz hakkınızı helal edin’’

Şehit Musa’nın son sözleri böyle.Bu vasiyeti Devletimiz yerine getireceğinden şüphemiz yoktur.

Rabi’miz kendi yolunda öldürülenlere ölü denmesini istemiyor. Kendi yolunda öldürülenlerin  ölümünü, doğal yollardan ölenler gibi görülmesini istemiyor. Bunun için Kur’anda şu uyarıyı yapar:

“Allah yolunda öldürülenlere ‘ölüler’ demeyiniz. Bilâkis onlar diridirler, lâkin siz anlayamazsınız.” (Bakara, 154)

Musa Şehitlerimize katılmış son halkadır. Bu halka kıyamete kadar devam edecektir. Musa”ya gıpta ile bakan, onlara kavuşmak için sırasını bekleyen binlerce Şahadet sevdalısı vardır.

Bunu Allah  şöyle haber veriyor;

“Müminler içinde Allah’a verdikleri sözde duran nice erler var. İşte onlardan kimi, sözünü yerine getirip o yolda canını vermiştir; kimi de(şehitliği) beklemektedir. Onlar hiç bir şekilde (sözlerini) değiştirmemişlerdir.” (Ahzâb, 23)

Biz savaşı istemeyiz diyerek, her türlü fitne fücuru yer yüzünde çıkarmanın peşinde olan, insanları yurtlarından çıkartan, kurdukları düzenle, insanları Allah’a  kul olmaktan uzaklaştırıp, kendilerini yeryüzünün ilahı görerek, kendilerine insanların kulluk etmesini isteyenlerle elbette savaşacağız.

İnsanlığın izzeti ve onuru için, zulme asla boyun eğilemez. Son şehidimiz Musa bunları haykıran bir  şehidimiz. İnsanlık tarihinin geçtiği bölgemizde, yeni düzenini kurmak için kan ve göz yaşı getiren batı, din terörü FETO ile başaramayınca Türk milletine toslamıştır. 1.Dünya savaşıyla  çizilmiş sınırları yeni dünya düzeni adı altında yeniden çizmenin peşine düşmüş batı, silah gücü üstünlüğünü de çok yakın zamanda kayıp edecektir.

ABD’nin  planlarını bozan Türkiye, ikinci bir Vietnam’ı ABD’ye yaşatacaktır.

İçeriden Türk ordusunu demoralize etmeye çalışan, halk içinde ayrılık çıkarmaya çalışan, sosyal medyada fitne yaymaya çalışan HDP/PKK için en sert tedbirlerin alınması Türkiye’nin milli birliği için kaçınılmaz en doğal hakkıdır.

Bugüne kadar Terör üzerinden meşgul edilen Türkiye, sınır ötesi harekatı ile  terörün yuvalarını başlarına yıkmakla bataklığı kurutmayı seçmiştir. Herkesin gözünden kaçan iktisadi terör örgütünün,  sürekli devleti ve milleti borçlandırma üzerine kurgulanmış para kredi sistemi de bu milli süreçte lağvedilmelidir. Elbette kolay olmayacaktır. Elbette şehitlerimiz olacaktır. 3.5 milyon Suriyeli vatandaşı yıllardır topraklarında bir Ensar mantığı içinde besleyen, kucak açan Türkiye, bu mazlum halka da desteğini tarihsel bağlar gereği değil sadece, Türk milletinin yaşam felsefesi gereği yerine getirmektedir, getirecektir.

ABD, dinsiz Terör  örgütü ile bir yere kadar beraber yürüyebilecektir. Türkiye”nin karşısına diktiği kukla çapulcuların bertaraf edildiğini görünce, Türkiye’yi; Suriye, Rusya ile askeri bir çatışmaya sürüklemek isteyecek. Bunuda başaramayınca Suriye”nin geleceği ile ilgili olarak masaya oturma tekliflerini hızlandıracaktır. Burada Rusya, Türkiye, Suriye ve İran İyi  planlanmış programla ABD dışarıda tutup Ortadoğudan  söküp atılmasına Zeytin dalı operasyonundan sonra hız verebilir.

Bizim bu yolda verecek Musa”mız çok tur. ABD, elindeki çapulcular bitince Conilerini hazırlasın…

Selam ve dua ile…

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.