islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3603
EURO
34,7392
ALTIN
2.392,78
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

AHLAT BELEDİYESİ VE KONSER REZALETİ

AHLAT BELEDİYESİ VE KONSER REZALETİ
29 Ağustos 2023 14:54
A+
A-

Festival, karnaval, eğlence derken, belediyelerin Konser çılgınlığı devam ediyor. Ekonomik açıdan sıkıntılı bir süreç yaşarken ve halka tasarruf çağrıları yapılırken, belediyelerin milyonlarca lira harcayarak düzenlediği konser programlarını, manevi açıdan da değerlendirdiğimiz de  tek kelimeyle tanımlayabiliyoruz.

Konser rezaleti…

Belediyeler tarafından organize edilen ve milyonlarca lira israfa sebep olan konser programlarının en önemli özelliği ise, ahlak erozyonuna sebep olması…

Bunun en son örneklerinden bir tanesi Ahlat meydanında Hande Yener konseriyle gerçekleşti. Güya Malazgirt Zaferinin 952. Yıldönümü Hande Yener konseriyle  kutlayan AK partili Ahlat Belediye Başkanı, gençlerden alacağı oyu mu hesaplayarak böyle bir faaliyete girdi bilmiyoruz ama Belediye Başkanının bu girişimiyle Kültür emperyalizmine hizmet ettiğini ve kültür emperyalizminin bir parçası olduğunu artık çok iyi biliyoruz.

Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban başta olmak üzere, bu tür konser programlarını organize eden bütün Belediye Başkanlarına  buradan  MİRAT HABER olarak sormak istiyoruz.

1071 Yılında Anadolu’nun kapılarını bizlere açan Malazgirt Zaferi ile “Aşk aşktır. Her yürüyüşümüz onur yürüyüşü.” Diyerek LGBT gibi  bir ahlaksızlığa sahip ve destek çıkan Hande Yener’in ne alakası var Allah aşkına?

“Müminler arasında kötülüğün ve hayâsızlığın yayılmasını arzu edenlere, dünyada ve ahirette çetin bir azap vardır….” Buyuran yüce rabbimizin emrini unutarak, insan fıtratına zıt giyim tarzlarıyla sahne alan müzik simsarlarıyla ne işiniz var sizin?

Buradan bu tür faaliyetlere imza atan bütün belediye başkanlarına seslenmek istiyoruz. Ahiret inancı olan bir insanın, hayasızlığın yayılmasını arzu etmek gibi bir derdi olabilir mi?

Hesabınız oy almak ise eğer, bu millet bunu yutmaz ve size de oy vermez…

Verirse de Başkanlığınızın Allah katında hiçbir kıymeti ve değeri olmaz… O oturduğunuz koltuk, ateşten kor olur da bir taraflarınızı yakıverir.

Vesselam…

MİRATHABER.COM

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.