islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4796
EURO
34,8400
ALTIN
2.451,45
BIST
9.870,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Aile-içi cinsel şiddet ve tecavüz (kadından erkeğe)

Cinsel yaşamı erkeğin aleyhine çevirmek ya da en küçük tartışma ve kızgınlıkta cinsel ilişkiyi askıya almak kadınlardan erkeklere yönelen aile içi cinsel tecavüze girmektedir.

Aile-içi cinsel şiddet ve tecavüz (kadından erkeğe)

Op. Dr. Ünzile Girişgin

Niyetler çok önemlidir. Yüce İslam Dini Yaptığımız her işe Salih niyet, niyete göre eylem, halis kalp ile niyet edilen eylemler kıstası koymuştur. Aynı görünen iki eylem niyetten dolayı sevap ya da günah olabilecekken birbirinin zıddı gibi görünen iki eylem de sevap ya da iki eylem de günah kategorisine girebilir.

Kız çocuklarımızı ergenlik döneminde yetiştirirken cinsel ilişkinin şifalı kazanımlarını çok güzel öğretir isek evlilikle birlikte cinsel ilişkinin sevap ve tedavi edici güzelliklerini anlatır isek cinsel paylaşımları çok daha aktif ve bilinçli eylem planında gerçekleşir.

Cinsel ilişki de karşılıklı hak ve sorumluluklar nikâh birlikteliklerinin en önemli şartıdır. İslam mensubu bireylerin istediği zaman paralı seks hizmeti alma, aldatma, iş seyahatlerinde cinsel paylaşım için yedekler oluşturma, Mut’a ile evcilik oynama lüksü var mı?

Var mı sevgili dostlar? Ben yok diye biliyorum. Yazılarımda yanıldığım noktalar olur ise kardeşlik hukuku içerisinde mail atabilir, telefon ile uyarabilirsiniz. Bir de gizli dini nikâhlı eş kavramı var ki ayrı bir başlık altında incelemek lazım. İnsanı gizli nikâh kıymaya zorlayan sosyolojik sebepleri iyi analiz etmek gerekir.

Dünya genelinde evlilik kurumu tükeniyor. Kadim inanç ve kültürümüzdeki evlilik ruh ve misyonunu öğretemeden yetişen kadın ve erkeğin nikâh bağı da bozuluyor. Evlenmenin ve boşanmanın bu denli güç olduğu tıbbi ve hukuki şartlar yanında maddi külfeti de eklersek ancak geri zekâlı erkekler evlenir.

Bu cümlem için tüm erkeklerden özür dilerim… Hayır hayır! Allah’tan hakkı ile korkup zinadan kaçınan erkekler nefsinin oyunlarından korunmak için evlenirler. Kadim Türk kültür ve aile hayatında erkeklerin çoğu tek eşlidir. Yaşı 70’i geçmiş rahmetli babacığım, Rabbim sıhhat afiyet versin ağabeylerim… Tek kadınla yetindiler.

Tek kadın ama nasıl kadınlar. Kocalarının nefsini kendi nefsinden üstün tutup seksi, dişi, temiz ve bakımlı olmayı becerebilen kocasını hane içerisinde mutlu kılmayı cennette yaşama ile eşdeğer gören kadınlar.

Çarşı pazar dolaşıp, geç saatlere kadar dizi takipleri yapan kadınlar evlilik yükümlülüklerini aksatabilirler. Zaman çok hızlı akıyor. Çocuklar da varsa kesinlikle cinsel yaşam aksayabilir. Ya da benim gibi çalışan kadınlar kesinlikle cinsel hayatı önemsemez iseler cinsel hayat aksıyor.

Cinsel yaşamı erkeğin aleyhine çevirmek ya da en küçük tartışma ve kızgınlıkta cinsel ilişkiyi askıya almak kadınlardan erkeklere yönelen aile içi cinsel tecavüze girmektedir. Benim canım ne vakit seks isterse o vakit seks yaparım, ayda bir kez ya da hafta da bir kez neremize yetmiyor; azgınlığın da lüzumu yoktur demek kadından erkeğe yönelen cinsel hak gaspıdır efendim.

Erkekler bu toplumda çok çaresiz kalıyor bazen. Hatta çoğunlukla. Çünkü anne hakkını da sopa gibi kullanan anacıklar yüzünden karısını incitmek, ona fark etmeksizin zulmetmek durumunda kalıyor ve karısının cinsel küskünlükleri ile cezalanabiliyor.

Nihayetinde sevgili hanımlar;

İslamiyet’in analık ve karılık makamını kötüye kullandığımız anda kalpleri bilen Yüce Yaratıcı nezdinde ahireti kaybedeceğiz. Falan dizi, falan feminizm akımı falan Avrupa Birliği yasaları mezara girerken bizi kurtarmaz. Bizi neşe ve sürur içerisindeki evlilik ortamı, güzel ahlakla yetiştirdiğimiz salih evlatlar ana baba hizmeti kurtarır.

Erkekler çelikçomak oynamak için nikâh külfetine girmiyorlar. Her canımız sıkıldığında yatak odasını erkeklere karşı tehdit arenasına çevirmek zulümdür. Her gün yatak kavgası her gün sayı kavgası ile ömür tüketen çiftler tanıdım.

Kocalarımızla güzel iletişim kurmak, nefs egomuzun putunu kırmak ve kocaları memnun ederek sadaka sevabı almak var iken kibir ve enaniyet ile erkeği terbiye etmeye, kuklaya çevirmeye hakkımız yoktur. Evlilik kadın için de en düzenli cinsel doyum imkânı veren sevgi ortamıdır. Cinsel sapkınlığa ve madde bağımlılığına bulaşmamış her erkek ailesi için en güvenli limanı sunar.

Elimizdeki nimetlerin kıymetini bilerek yaşamak dileğiyle…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.