islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

ALLAH SONUMUZU HAYREYLESİN

ALLAH SONUMUZU HAYREYLESİN
12 Temmuz 2023 13:00
A+
A-

Geçenlerde bir okuyucumuz aradı.

Tesettürlü kızlarımızın gece geç vakitlere kadar kulüplere takıldığından ve erkeklerle öpüşüp koklaştığından dert yandı.

HEM MÜSLÜMAN HEM MODERNİST

Para gördük, makamlara geldik ama imanımızı sağlamlaştıramadık. Analar babalar lükse yöneldi. Hem Müslüman geçinmek hem de modernist  olmak moda oldu. Kızlarına araba alıp sokağa salanlardan ne beklenebilir?

MEDYA DA PİÇLEŞTİ

İslam dışılığın da bir çöküş sınırı vardı. Medya da etik derdi. Oda tv gibi kendi kulvarında yeri olan  sitede ki şu pislik  habere bakar mısınız?

Sahnede seyircileriyle tartışma yaratan diyalogları ile sıklıkla gündeme gelen şarkıcı Murat Övüç, gelinliğe benzer bir kıyafet giyerek evleneceğini söyledi.”

REZİLLİKLER YALNIZCA CİNSEL DEĞİL

Rezillikler hep cinsel nitelikli değil elbet.

Türkiye’yi dışlayan, sayın cumhurbaşkanımıza ölüm fermanları düzenleyen Amerika ve Batı bize övgüler yağdırmaya başladı.

Kur’ân yakan İsveç güvenilir müttefik oldu.

Rus’u yine gavurluğuna iter olduk.

İslamî ve Millî onurumuz çiğnetilerek kapısında bekletildiğimiz AB’ye yine aşık olduk. Beklemek için kolları yeniden sıvadık.

Milli SAVUNMA sanayiinde dev adımlarlar atmamış mıydık? Batı ile kucaklaştığımıza göre F-16 almak ihtiyacı niye acilleşti?

İslam dün garipti. Bu gün de garip. Adını anan var mı?

Fertler ve de toplum Hakka yönelmedikçe Allah başarı yollarını açmaz.  Bu da Allah’ın kanunudur.

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.