islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5528
EURO
34,8934
ALTIN
2.435,36
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

ALMAN GAVURU “BİZ ERDOĞAN’I HAZMEDEMİYORUZ” DİYOR.. BİZ HAZMETTİRİRİZ!

ALMAN GAVURU “BİZ ERDOĞAN’I HAZMEDEMİYORUZ” DİYOR.. BİZ HAZMETTİRİRİZ!
10 Mayıs 2023 11:21
A+
A-

Dış basında Erdoğan düşmanlığı çalakalem devam ediyor ve tavan yapmış durumda. İngiltere, Fransa, Almanya ve diğer batı ülkeleri, hadlerini de aşarak gazete, dergi ve görsel medya vasıtasıyla güya Türkiye’ye mesajlar gönderiyorlar.

Bu dergilerden bir tanesi de Alman Der Spiegel dergisi. Son sayısında Türkiye’de ki seçim sürecini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kapak yapan dergi,  taraflı ve hadsiz yorumlarda bulundu.

Almancada  “Yenilmez” anlamına gelen “Unbesiegbar” kelimesini başlık olarak kullandı ancak kelimedeki “Un” yani “mez” ekini silik göstererek, “Yenilebilir” anlamına dönüştürdü.

Kapağın alt başlığında ise Erdoğan düşmanlığı devam etti ve şu cümle kullanıldı:

“Yeni bir başlangıç mı yoksa kaos mu? Erdoğan kaybederse ne olacak?”
Der Spiegel dergisi bu başlıkları ve cümleleri kapağında yayımlarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir tahtta oturtarak da “Kral, padişah, diktatör” gibi subliminal mesajlar vermeyi de ihmal etmedi.

Dergide yapılan analizde, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na da geniş yer verildi. Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu değişim isteyen bir lider olarak gösterildi.

HABER YORUM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı bir hazımsızlık var Batı’da ve Batı medyasında. Bunun olmasını da yadırgamamak gerekiyor. Eğer Türkiye, Fransa’nın silah sattığı Afrika ülkelerine, bugün İHA ve SİHA satar hale geldiyse, Fransa’nın kendi açısından bakıldığında Erdoğan düşmanlığı yapması gayet normaldir.

Bugün yerli üretim TOGG yollarda ise, Almanya’nın da Erdoğan’a ve Türk milletine karşı cephe alması, kendi açısından normaldir.

Burada normal olmayan durum, gavur gavurluğunu yapacak da bizim içimizde ki Fransız ve Almanların tutum ve davranışları. Erdoğan’ı devirmek adına Batı’nın yanında durmaları ve Batı seviciliği yapmaları.

Spiegel” Almancada “ayna” demekmiş. Almanlar şu aynaya baksınlar ve kendilerini bir görsünler.  Mesela, Almanya’da evleri ateşe verilen Türk ailelerini görsünler..

Mesela, bünyesinde barındırdıkları Pkk yandaşlarına gösterdikleri müsamahayı görsünler…

Mesela, FETÖ terör örgütü elamanlarını barındırdıklarını da görsünler…

1.Dünya savaşında Almanlar bizim ortağımızdı. Şükür(!) ortağımızın hiçbir hayrını göremedik…  Öyle ya “Almanlar yenildiği için biz de yenik sayıldık”

Ne diyelim, Almanlar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hazmedemiyorlarmış. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta biz hazmettirmesini biliriz.

MİRATHABER.COM

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.