islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Almanya’ya giren binlerce Müslüman çocuk kayıp

Almanya’ya giren binlerce Müslüman çocuk kayıp

Mirat Haber Ajansı

Almanya Federal Cumhuriyeti hükümetinin suçlarla mücadele dairesi olan Federal Suçlar Dairesi, 607’si ergenlik öncesi küçük çocuk olmak üzere 1579 çocuğun kayıp olduğunu bildirdi. Kayıp sığınmacı çocukların hemen hepsi mültecilerin korunmasız çocukları. Afganistan, Cezayir, Fas, Somali, Suriye‘den gelen çocukların ağırlıkta olduğu bu yılki kayıp mülteci çocuklar ifade edildi. Almanya’ya sığınmacı olarak gelen binlerce çocuk her yıl kayıtlara kayıp olarak geçiyor. Çocukların bazıları hemen, bazıları ise bir süre sonra ortadan kayboluyor. Federal Suçlar Dairesi verilerine göre 2017 yılının başında 8 bin 400’den fazla kişi kayboldu. 2019’da bu 6 bin kadardı.

Almanya özellikle ailesinden ayrı çocuk istiyor

Alman şansölyesi Angela Merkel, Yunanistan’daki kamplardakiler de dahil ailesinden ayrı, refakatçisi olmayan çocukları ülkeye davet ediyor. Alman İçişleri Bakanı Horst Seehofer, 2020 yılının Eylül ayında Midilli Adası’nda bulunan Lezvos Moria sığınmacı kampındaki yangının ardından Yunanistan’da anakaraya götürülen ailesi olmadan 100 ila 150 çocuğun Almanya’ya getirileceğini açıklamış, AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Margaritis Schinas ile online basın toplantısı düzenleyerek, Moria kampında acil durum yaşandığını bildirmişti. Alınan bu çocukların çoğu kayıp. Almanya gibi devlet envanterindeki malzemenin dahi kaydının tutulduğu bir ülkede, insanların kaybolmasını açıklamanın çok zor olduğu belirtilmekte.

100 bin Müslüman çocuk Avrupa’ya girip yok oldu

Savaşlarla yerlerinden edilen yaklaşık 70 milyon mültecinin çoğunluğu çocuk. Mülteci çocuklar sık sık ailelerinden alınıp Avrupa ülkelerine götürülüyor. Ancak bu binlerce çocuğun çoğu kayıtlarda dahi gözükmüyor. Son beş yılda 100 bine yakın çocuk kayıp. Bu çocukların büyük bir kısmı Almanya’da, diğerleri başta Hollanda’daki mülteci kamplarında kayboldu. Mülteci çocuklara karşı cinsel istismar ve şiddet yaygın.

Eşcinseller, pedofiller, Satanistler

Çocukları şeytanataparlık ayinlerinde kurban eden Satanistler’in törensel olarak kimsesiz çocukları kullanmaları olasılık dahilinde. Avrupa’da özellikle yönetici ve bürokratik sınıflarda çok yaygın olan çocukların ırzına geçen pedofil şebekeleri de olası suçlular arasında.  Avrupa’da Satanistler ve pedofiller genelde zengin ve nüfuzlu sınıflarda yaygın olduğundan devletin ve STK’ların elinden çocukları almaları daha kolay olarak bakılmakta. Satanizm, eşcinsellik ve pedofili son dönemlerde Batı’da normalleşmeye başladı ve bazen üst düzey yetkililer, bakanlar, hatta devlet başkanları sapıklıklarını ilan etmekten çekinmemekte.

Bunların dışında ocukları sapık seks unsurları olarak genelevlerde kullanan Avrupalılar da şüpheliler olarak görülmekte. İhtimaller arasında en masumu, buy masum erkek ve kız çocukların adının değiştirilip, Hristiyanlaştırılmak üzere vaftiz edilmesi, Avrupalı sapık veya normal ailelere ücret karşılığı satılması ve bundan gelir elde edilmesi. Bunların hepsinin aynı anda olması da büyük bir olasılık.

Diğer Orta Doğu haberlerini aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.mirathaber.com/kategori/orta-dogu/

ETİKETLER: Pedofili
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.