ECEM ERKEK’İN ALTIN KELEBEK TÖRENİNDEKİ SKANDALI: FİLİSTİN UNUTULDU, KÖPEĞE SELAM

Altın Kelebek’te Skandal! Filistin’i unutup köpeğine selam söyledi.

Altın Kelebek‘te ödül alan oyuncu Ecem Erkek köpeğine selam yolladı ama Filistin’le ilgili tek kelime etmeyerek bir skandala imza attı.

Siyonist ve katil İsrail‘in, bütün dünyanın gözü önünde Gazze‘de yaptığı katliama, Türk ünlüler, dün düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde güçlü bir tepki koyamadılar.

Birkaç ses dışında, İsrail’in Filistin‘de yaptığı katliama değinemeyen ve evde beslediği köpeğe selam gönderecek kadar acziyet içinde olan oyuncu Ecem Erken’i buradan kınıyoruz.

Güya ‘En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu Ödülünü alan Ecem Erkek, konuşmasında şunları söylemiş:

“Eve dönmemi sabırsızlıkla bekleyen bir köpeğim var; Loli. Çok şanslı ve çok mutlu bir köpek.”

HABER YORUM

7 Ekim’den bu yana Gazze şeridinde ve Batı Şeria’da, 10 bini kadın ve çocuk 15 bin 500’den fazla insanın öldürüldüğü bu dönemde, bir insan olarak içimiz yanıyor, içimiz kan ağlıyor.

Bir insan olarak yeri geliyor, yediğimiz lokmalar boğazımıza düğümlenirken, yeri geliyor uykularımız kaçıyor ve etkileniyor.

Gazze’de ölen çocukları gördüğümüzde, kendi çocuklarımızı ya da torunlarımızı kucağımıza alıp sevmekten utanıyoruz. İnsan olanların bu duyguları yaşadığı bir dönemde, kendini sanatçı sınıfına koyan bir kişinin, ödül töreninde köpeğine selam söylemesi, onun acziyetinden başka bir şey değildir diye de düşünüyoruz.

Bizim acziyet içinde olan sanatçılara (!) değil, kendinden emin, manevi duygulara sahip olan ve bunu topluma yansıtabilen sanatçılara ihtiyacımız vardır.

MİRATHABER.COM – YouTube

Recent Posts

  • Gündem

Kasımpaşa Mevlevihanesi Yeniden Doğuyor.

Kasımpaşa Mevlevihanesi Yeniden Doğuyor Kasımpaşa Mevlevihanesi: Osmanlı'nın İrfan Yuvâsı, Yeniden İnsan ve İrfan Vakfı ile…

4 saat ago
  • Gündem

SEKÜLER EĞİTM ŞİDDETİ VE SÖMÜRÜYÜ ENGELLEYEMEZ

Okullarımızda öğrenciler ve veliler tarafından öğretmenlere, bazı öğretmenler tarafından da öğrencilere yönelik şiddet giderek tırmanıyor.…

5 saat ago
  • Gündem

Avustralya, Filistin’i Tanımayı Düşünüyor

Avustralya, Filistin'i Tanımayı Düşünüyor: Barış Sürecinin Bir Parçası Olarak Adımlar Atılabilir Avustralya'nın Potansiyel Tanıma Kararı…

5 saat ago
  • Gündem

İSLAM’A “DEVRİMCİ DİN” DİYEN SONER YALÇIN VE BENZERLERİ ONA İNANIYOR MU?

İSLAM’A “DEVRİMCİ DİN” DİYEN SONER YALÇIN VE BENZERLERİ ONA İNANIYOR MU? Ali Rıza Demircan hocanın…

6 saat ago
  • Gündem

“Vallahi Kaybettin Netenyahu”

Vallahi Kaybettin Netenyahu... Zafer İslam'ın ve Müslümanların! İslam'ın İfadesi: Göç Eden Filistinli Adamın Mesajı Kalpleri…

7 saat ago
  • Makale

“ALLAH KULUNA KÂFİ DEĞİL Mİ?

“Allah kuluna kâfi değil mi?” Zümer Suresi – 36. Ayet Vecihi Hürkuşlar, Selahattin Reşit Alanlar,…

8 saat ago