islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

İSRAİL YÖNETİMİ DOMUZ VE MAYMUN DÖLÜDÜR

İSRAİL YÖNETİMİ DOMUZ VE MAYMUN DÖLÜDÜR
4 Aralık 2023 11:00
A+
A-

İsrail mazlumların şahlanışı olan 7 Ekim’de  yaşadığı acziyet ve mağlubiyeti telafi etmek için Gazze tünellerinde kendisini bekleyen Hamas’ın karşısın çıkamıyor. Dünyanın yüzkarası piç Amerika yönetimine dayanarak dünyanın gözü önünde Gazze’de  katliam yapıyor.

İsrail’in katliamına, saltanatlarına   başkaldırı örneği olmasından korktukları Hamas’ı ve yönettiği Gazze’yi gözden çıkaran Mısır, Suudi Arabistan  Birleşik Arap Emirlikleri de gizlice onay veriyor.

MELUNLARIN DÖLÜNDEN İNSAF BEKLEMEK

Allah’tan korkmayan ve insanlık çizgisi olmayan İsrail’den insanlarmış gibi  vicdani duyarlık ve insaf bekliyoruz.

Bunlar  Yahudileşen azgın İsrail oğullarının kâfirlerinin manevi dölüdür. Bunlar Allah’ın ökesine uğrattığı, tınetleri ve ruhlarını  maymunlara ve domuzlara dönüştürdüğü melunların dölleridir. Okuyalım:

“ Ey yükümlü insan de ki: “Demek bunlara iman ettik diye bizi suçluyorsunuz, öyle mi? Peki, Allah katında bundan daha ağır bir cezayı kimlerin hak ettiğini size bildireyim mi? Onlar, kendileriyle övünerek izinden yürüdüğünüz atalarınızdır. Yani, isyankârlıklarından dolayı Allah’ın lânetlediği, Peygamberleri öldürdükleri için gazap ettiği, sözlerinden caydıkları için ahlâkî çöküntüye uğratıp doyumsuz maymunlara ve tepeden tırnağa pisliğe batmış domuzlara dönüştürdüğü ve böylece, Allah’ın buyruklarına başkaldıran azgın yönetimlere, yani tâğûtlara kul köle yaptığı kimselerdir!
İşte, ilâhî ölçülere göre en kötü yerde bulunanlar ve doğru yoldan en çok sapmış olanlar bunlardır.” (Maide 5/60)

Bunlar insanlık değerlerine sağırdır ve kördür. Bunlar kendilerini korkutacak adil şiddetten ve ekonomik kayıptan anlar.

MÜSLÜMANLAR ACİLEN GÜÇ OLUŞTURMALIDIR

Müslümanlar acilen birleşip güç oluşturmak, dünya bilimi ve sanatında  söz sahibi olmak durumundadırlar.  Amerika’ya baş kaldıracak askeri ve ekonomi güce sahip olmak mecburiyetindedirler.

Bunun için de yıllarca  ve sabırla sürdürmek durumunda kalacakları çalışmalara hemen bu gün başlamalıdırlar.

Günümüzde olduğu gibi cehalet, tembellik ve ayrılıklar devam ederse İsrail kuruluşundan bu yana sürdürdüğü  domuzluğuna  ve maymunluğuna berdavam olur.

 

İsrail          Maymun ve domuz  dölü          Müslümanlar güç oluşturmalı