islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Amerikan Deniz Kuvvetlerinde Korona Yayılıyor

Amerikan Deniz Kuvvetlerinde Korona Yayılıyor
3 Mayıs 2020 19:07
A+
A-

Mirat Haber Ajansı

Bir ABD Donanması destroyerinin Karayipler’de narkotik bir operasyon görevi yürüttüğü sırada gemide ciddi bir Koronavirüs salgını başladığı bildirildi. Yetkililer, şimdiden bir düzineden fazla bahriyelinin virüs testinin pozitif çıktığını söyledi. Geminin büyüklüğü ve genellikle birkaç yüz mürettebatı bulunduğu göz önüne alındığında, bunun gibi bir salgının endişeye neden olması ve ABD’ye dönmesinin  gerekip gerekmediği hakkında sorular sorulmakta.

Bundan önceki olay uçak gemisi Theodore Roosevelt, gemide bir salgın olduğunu anlaşıldığında Pasifik’teydi ve sonunda Guam’a yanaşmak zorunda kaldı. Uçak gemisindeki yaklaşık 4.800 personelin yaklaşık 850’sinin test sonucu pozitif çıkmıştı. Kidd destroyeri, Trump yönetiminin uyuşturucu kartelleriyle savaşmak için Karayiplere gönderdiği donanma savaş gemisi ve uçak filosunun bir parçası. Bu ayın başlarında konuşlandırıldığını açıklayan Trump yönetimi, ek savaş gemilerinin ve uçaklarının suç şebekelerinin daha fazla narkotik kaçırmak için koronavirüs pandemisini sömürmesini engellediğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.