islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5490
EURO
34,7341
ALTIN
2.492,91
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Artvin Beyaz Örtüye Büründü

Artvin Beyaz Örtüye Büründü
22 Ekim 2022 10:17
A+
A-

Artvin’de etkili olan kar yağışı yüksek kesimleri beyaza bürüdü. Arhavi’nin 2 bin 200 rakımlı Nopapeni Yaylasında kar kalınlığı 30 santimetreyi bulurken, Şavşat’ta ise sonbahar renkleri beyaz örtüyle kaplandı..

Doğu Karadeniz’de sıcaklıklarının düşmesi sonrası Artvin ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ve soğuk hava, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı..

Arhavi’nin 2 bin 200 rakımlı Nopapeni Yaylası beyaza büründü..

Kar yağışını fırsat bilen doğa tutkunu, Yunus Hastürk, Şafak Hastürk, Ali Pervan ve Osman Sarı, arazili araçlarıyla yaylanın yolunu tuttular..

Macera sever 4 arkadaş, araçlarıyla karlı yola ilerleyerek çıktıkları Nopapeni Yaylasında 30 santimetre karla karşılaştılar..

Bol bol fotoğraf çeken arkadaşlar Ekim ayında yağan karın tadını çıkartılar..

Öte yandan Sonbahar renklerinin hakim olduğu Sakin Şehir Ünvanlı Şavşat’ta ise renk cümbüşü beyazla kaplandı. Sarı, yeşil, kırmızı, turuncu ve kahverenginin tonlarının hakim olduğu ilçeye bir de kar beyazı eklendi..

Artvin’de kar yağışı sonrası yüksek kesimler beyaza büründü.

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.