islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4832
EURO
34,9902
ALTIN
2.434,67
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

BAKAN DERYA YANIK’TAN LGBT’YE TEPKİ:  “EŞCİNSEL LOBİYLE MÜCADELE ETMEK ZORUNDAYIZ”

BAKAN DERYA YANIK’TAN LGBT’YE TEPKİ:  “EŞCİNSEL LOBİYLE MÜCADELE ETMEK ZORUNDAYIZ”
2 Mayıs 2023 12:04
A+
A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, TGRT Haber canlı  yayınına katılarak, aile kavramını hedef alan LGBT lobisine tepki gösterdi. LGBT lobilerinin dünyada çok sistemli bir şekilde çalıştığını ve yol aldığını belirten Yanık, “Aile kavramının içerisine dahil olmaya çalışan bu yapıyla mücadele etmeyi önemsiyoruz, mücadele etmeyi zorunlu görüyoruz.” dedi.

Bakan Yanık, “Aile kadın ve erkekten oluşur demenizin altında ne var?” sorusuna ise şu cevabı verdi:

“Maalesef son 50 yılda dünyada, ağırlıklı olarak ABD ve Avrupa merkezli olmak üzere eşcinsel lobilerinin çok sistematik bir yol alışları söz konusu. Son geldiğimiz noktada bu lobinin asıl büyük talebi, aile kavramının içerisine dahil olmak. Bu lobilerin arkasında çok ciddi bir finansal destek var. Korkunç para yatırılıyor. Dünyada pek çok noktayı bu anlamda zorlayan bir lobiyle, akımla karşı karşıyayız. Dünyada maalesef eşcinsel lobilerinin kadın hakları mücadelesini de sabote ederek aldıkları mesafe var. Türkiye olarak ailemizi, insanımızı, son kertede aile kavramının içerisine dahil olmaya çalışan bu yapıyla mücadele etmeyi önemsiyoruz, mücadele etmeyi zorunlu görüyoruz.”

EVLENECEKLERE SIFIR FAİZLİ KREDİ

Bakan Derya Yanık, AK Parti’nin hayatı geçireceği “Aile ve Gençlik Bankası” hakkında da bilgi verdi. Bu bankanın evlenmek isteyenlere, iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira evlilik kredisi vereceğini de sözlerine ekledi.

HABER YORUM

LGBT hakkında ki açıklamalar ve ‘Aile ve Gençlik bankası kurulması’ keşke seçimlere sıkıştırılmamış ve zamana yayılmış projeler olsaydı. Ama zararın neresinden dönülürse kardır diyelim ve özellikle banka projesinin daha da genişlemesini arzu ettiğimizi buradan dile getirelim.

LGBT LOBİLERİ

ABD ve Avrupa merkezli eşcinselliği destekleyen lobilerin çok büyük paralar harcayarak insanlar üzerinde tesir etmeye çalıştıkları ve Aile kurumunun temeline dinamit koyma eğilinde olduklarını artık Mısır’da ki sağır Sultan bile duydu ama LGBT’ye destek veren bizim muhalefetimiz hala duymadı.

LGBT lobileri büyük olabilir ama onların savundukları ahlaksızlığın karşısında dimdik duran ve geçit vermeyecek olan İslami kural ve kaideler vardır. Ve İslam’a göre cinsel sapmalar, doğuştan değil tamamen sonradan tercih edilen sapıklıklardır.

Nefislerinin esaretinden kurtulamadığı için aile yuvasının güzelliğinden ve saflığından bihaber olan insanların, ahlaksızca “Lut kavminin torunlarıyız” diyerek pankart açmaları ve LGBT lobisine destek vermeleri şaşırılacak bir şey değildir.

LGBT olayına  bu şekilde bakmak gerekir ki, birçok uzmanın görüşü de bu şekildedir.

EVLİLİK KREDİSİ

Evlilik, ayet ve hadislerce de tavsiye edilmiştir. Bu tavsiyelerin temelinde de insanların cinsel ihtiyaçlarını meşru yoldan tatmin ve temiz bir nesil amaçlanmıştır.

Aile kurumunun rahmet ve bereketinin sağlıklı bir şekilde devamını sağlamak için, bırakın sıfır faizli krediyi, evlenecek gençlere karşılıksız destek verilmesi gerekmektedir. Eğer LGBT denen Ahlaksız yapı, Aile kurumunun çökmesi için milyon dolarlar harcıyorsa, bizlerinde aile kurumunun korunması için harcamalar yapmamız ve gençlerimizi evliliğe teşvik etmemiz gerekir.

MİRATHABER.COM

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.