islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

BATIL’LARDAN HAREKETLE HAK’KA ULAŞMAK

BATIL’LARDAN HAREKETLE HAK’KA ULAŞMAK
7 Mart 2023 15:45
A+
A-

Sözcü’nün aktarımına göre ABD merkezli Bloomberg haber ajansında yayınlanan ERDOĞAN analiz şöyle:

Binlerce kişinin hayatını kaybettiği depremin, halihazırda ekonomik krizle boğuşan Türkiye’ye büyük maddi yük getireceğine dikkat çeken Bloomberg, hükümetin krizi yönetme sürecinin güven vermediğini ve kurbanlara çok yavaş ulaşıldığını kaydetti. Erdoğan’ın ise hükümet müdahalesini eleştirenleri gözaltına alarak, sosyal medyaya ulaşımı engelleyerek ve kendisini suçlayanları tehdit ederek sorunu da da büyüttüğü belirtilen yazıda, “iyi zamanlarda bile fazla alıngan biri olan Erdoğan’ın bu dönemde eleştirilere karşı özellikle hassas durumda olduğu” değerlendirmesi yer aldı.”

Yorumumuz

İslamî duyarlılığımız sebebiyle özellikle eğitim ve ekonomik politikalarından ötürü Erdoğan hükümetini biz de yer yer eleştiriyoruz.

Bizim eleştirdiğimiz noktalarda muhalefette hiçbir hayat belirtisi olmadığı için muhterem Erdoğan hâlâ ilgi odağımızda.

Elbette tereddüt ettiğimiz noktalar da var. Ancak tereddütlerimizi Amerika ve Batı medyası gideriyor.

Onlar her vesile ile Erdoğan’ı yeriyorlar. Ülkemizin ayağa kalmasını istemediklerine göre bu ısrarlı yermeleri ve yapılacak seçimi kaybetmesini  arzu etmelerini biz de doğal olarak hayra yoramıyoruz.

Biz şahsen Erdoğan’ın onların ekonomik çıkarlarını fazlaca tehdit ed(e)bildiği kanaatinde değiliz  O halde Amerika ve Batının karşıtlığının daha önemli sebepleri olsa gerek.

Biz Ülkemiz şartlarını onlardan öğrenecek değiliz. Yukarıda Bloomberg haber ajansında yayınlanan analizde dile getirilen hususlar büyük ölçüde yalan ve iftiradır.

Kendilerine de yine de bir teşekkür! borçluyuz. Çünkü Erdoğan ile ilgili olarak Batıl’lardan hareketle Hak’ka ulaşmak yöntemiyle gerçekleri görmemize vesile oluyorlar.

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.