islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
34,2646
EURO
36,9489
ALTIN
3.031,32
BIST
8.749,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

BATIYA BİZE YUKARIDAN BAKMAYI BATICILAR ÖĞRETTİ

BATIYA BİZE YUKARIDAN BAKMAYI BATICILAR ÖĞRETTİ
6 Temmuz 2024 14:00
A+
A-

Bilinen haberi bir de biz özetleyelim:

[UEFA’nın Avusturya-Türkiye maçında attığı golden sonra Bozkurt işareti yapan milli futbolcu Merih Demiral’a iki maç ceza verildi. Verilen cezaya e siyasetten tepki yağdı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana Zirvesi dönüşü konu ile ilgili olarak şöyle dedi: “Kimse Almanların formalarında kartal var diyor mu? Kimse kalkıp da Fransızların formasında horoz var, niye horozlanıyorsun diyor mu? Orada Merih heyecanını bu görüntüyle verdi. Bunun üzerine de malum Dışişleri Bakanlığı’mız bunların yetkililerini çağırdı, gerekli adımlar da buna göre atılıyor. İnşallah bütün mesele cumartesi günü. Biz, sahadan galibiyetle ayrılarak bir üst tura çıkalım.“ ]

CUMHURBAŞKANIMIZ DA TAVIR KOYAMAZSA

Bütün bunları söyleyen Cumhurbaşkanımız “Fevkalade bir durum olmazsa, maça gitme kararımızı verdik” ifadelerini kullanmaktan da geri durmadı. Oysaki karar düzeltilmezse gitmeyeceğini açıklayarak dünya gündemine gelebilirdi. UEFEDAN Çekilebileceğimizi bile açıklayabilirdi.

SİNEKTEN YAĞ ÇIKARMAYA ÇALIŞMIYORUZ AMA

Ülkemizin batırıcıları olan Batıcılar Kur’ânımızı yakarlarken düşünce özgürlüğü dediler, eşcinsellikleri eleştirildiğinde yaşam hürriyeti dediler. Darbecilere destek verdiklerinde ülkelerin iç işleridir müdahale edilemez dediler.

Hep iktidarda olan Batıcılar Batıyı hep yücelttiler. Kurtuluş savaşımızı sömürenler ve kahramanlar oluşturanlar şehitlerimizin kanları kurumadan bu gavurlarını tercüme yoluyla kanunlarını aldılar, bin yıllık Anadolu medeniyetimiz dışladılar. Türk mûsikısini bile yasakladılar.

Batıcısından milliyetçisine ve muhafazakârına kadar batıcılıkla yetiştirilen yönetimlerimiz de bizi AB’nin kapısı önünde dilenciliğe yatırdılar. Millet olarak Batı karşısında bizde onur bırakmadılar.

Bir asrı aşkındır milletler arası platformlarda Batılı ülkelerin parmak kaldırdığı her yerde sorgulamadan parmak kaldırdık.

Bizim onursuzluğumuz yüzünden Batılılar da her zaman ve her yerde başımıza bela oldular.

Adamları alıştırdık bizi diledikleri sürmeye. Onaylamadıkları bir işaret yapmaya gör yansıması ne olur diye düşünmeden cezayı basarlar.

EKTİĞİMİZİ BİÇİYORUZ

Bunları yermeyelim. Ektiğimizi biçiyoruz. Kararlarını değiştirmezlerse UEFA‘dan çekilmeyi göze alabilir miyiz. Alamadığımız sürece aşağılanmaya hazır olun.

Bilgi ve bilince dayalı İslami izzetiniz yoksa her karşıt davranışı tolere edilebilirsiniz.

Batıcılar ve Batılılar bunun için hep İslam’a karşı durmuşlardır.

Bu vesile ile bir ana ölçümüzü sunarak konuyu bağlayalım.

 “ Onlar, müminleri bırakıp kâfirleri kendilerine dost ediniyorlar. Müminlere en şiddetli muhalefeti gösterirken, zalimleri ve kâfirleri yakın dost, yardımcı, yandaş ve müttefik olarak görüyorlar. Onların yanında izzet veşeref mi arıyorlar? O zalimlerin yanında yer almakla üstünlük ve şeref elde edeceklerini mi umuyorlar? İnkârcılarla dost olup onların hayat tarzını, kılık kıyafetini, kültürünü taklit ederek güçlü, gelişmiş, ileri bir toplum oluşturabileceklerini mi sanıyorlar? Ne kadar da aldanıyorlar! Oysa izzet ve şeref, tamamen ve yalnızca Allah’a aittir. “ (Nisa 139)

MİRATHABER.COM -YOUTUBE- 

 

ETİKETLER: Manşet