islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4682
EURO
34,7369
ALTIN
2.440,30
BIST
9.933,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BERNA LAÇİN’İN DİNİ ALAYA ALAN PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI

BERNA LAÇİN’İN DİNİ ALAYA ALAN PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI
8 Aralık 2022 09:46
A+
A-

Tweet hesabından din karşıtı ve LGBT taraftarlığı  paylaşımlar yapan Berna Laçin’in son paylaşımının hedefinde Mazhar Alonson vardı.

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson’un geçmiş yıllarda verdiği bir konser sırasında, şarkısında geçen sözlerin bir kısmını Medine‘de yazdığını ve Kâbe‘ye ithaf ettiğini açıklamasından rahatsız olan  Laçin, Alanson’un sözlerini ve videosunu alıntılayarak yaptığı paylaşımda “Bana yeniden şarkılar söyleyen kadın kim? Meryem Ana mı?” diyerek alaycı bir tavırla dini değerler ile dalga geçti.

Üsküdar’da konser veren ünlü sanatçı Mazhar Alanson, sevilen şarkısı ‘Yandım Yandım’ı nasıl yazdığını ilk kez anlattı. Şarkısının aslında Kabe’ye yazdığını belirten ünlü şarkıcı Mazhar Alanson, “’Yandım Yandım’ kısmını Medine’de yazdım. Şimdi ben nerede yazmış olduğumu söylemesem, şarkıyı size açıklamasam siz onu bir aşk şarkısı olarak dinliyorsunuz. Sonra bana şarkılar söyleten kadın mevzusu olmuş. Mesela ‘Baka baka doyamadım, hem kokladım da’ Kâbe’yedir. Ama siz onu dinlerken aşk şarkısı zannedersiniz’ dedi.

Alanson’un söz konusu açıklamayı yaptığı videoyu alıntılayan Laçin, “Bana yeniden şarkılar söyleyen kadın kim? Meryem Ana mı?” şeklinde alaycı bir yorum yapması, tepkilere neden oldu.

Mazhar Alanson’un şarkısı ve açıklamaları gerçek sanatseverler tarafından saygıyla karşılanırken, Berna Laçin’in alaycı tweetleri sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Berna Laçin, söz konusu İslam ve İslami değerler olunca rahatsız olan ve bu rahatsızlığını sosyal medya adresinden alaycı bir tavırla dile getiren biri… Ama her zaman olduğu gibi Laçin’in bu paylaşımları sosyal medyada büyük tepki almaya devam ediyor.

Bizler de bu paylaşımlarından dolayı Berna Laçin’i kınıyor, kendisi inanmasa bile dini hassasiyetleri olan insanlara daha saygılı davranması gerektiğini hatırlatıyoruz.

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.