islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

BİDEN: “SANIRIM MOLA VERMEMİZ GEREKİYOR”

BİDEN: “SANIRIM MOLA VERMEMİZ GEREKİYOR”
2 Kasım 2023 15:22
A+
A-

İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılar devam ederken, ABD- İsrail hattından çatlak sesler gelmeye başladı.

Savaşın ilk gününden itibaren, “Kırmızı çizgimiz yok” diyerek İsrail’e her türlü desteği veren ABD, Biden’ın son açıklamasıyla resmen çark etti.

“Sanırım bir mola vermemiz gerekiyor” diyen Biden’ın sözlerini, Tel Aviv manşetine taşıyarak duyurdu.

SAVAŞTA SON DURUM

Savaşta ölü ve yaralı sayılarını vermek, dünyanın en zor işlerinden biri olsa gerek..

Zira verdiğiniz ölü ve yaralı sayıları, her savaş insanlık adına bir yenilgidir düşüncesinden hareketle sadece bir rakamdan ibaret değildir. Yüce rabbimizin yarattığı her can kutsaldır ve öldürülemez.

Orada hayatını kaybeden her sivilin, insan hak ve hürriyetleri noktasında yaşam hakkı olduğu gibi, hayata dair umutları vardı beklentileri vardı. Belki de şehit olan o minik yavruların içinde, gelecekte insanlığın hayrına buluşlar yapacak beyinler vardı.

Kendi topraklarında ve de vatanında zulme maruz kalan Filistinli kardeşlerimizin, neredeyse 1 aydır üzerlerine bomba yağıyor.

Katil İsrail’in saldırıları neticesinde şu ana kadar 9061 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin 3760’ı çocuk, 2326’sı ise kadınlardan oluşuyor. Şu anda ki verilere göre de 32 Bin yaralı var. Bu korkunç tabloyu meydana getirmek için Siyonist İsrail, 25 Bin ton bomba kullanmış. Diğer bir deyişle İsrail, Gazze gibi 350 Km2 alana iki tane atom bombası atmış durumda.

MİRATHABER.COM

 

 

ETİKETLER: ABD, Biden, İsrail, Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.