islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4454
EURO
34,7775
ALTIN
2.442,56
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C

Bill Gates

Bill Gates

Bill Gates’i tanımayanınız yoktur herhalde…

Microsft’un kurucusu…

Dünyanın en zengin insanı…

Hani şu dünyanın başına bela edilen Corono virüsü için, 2025’e kadar devam edecek kehanetinde bulunan adam…

2025 yılını nereden biliyor falan demeyin! Adam müneccim…

Seslendiren: Şaban Doğan

Hiç boş durmuyor Bili Gates. Dünyanın önde gelen siyonistleri olan Rockefeller, Michael Bolemberg, George Soros, Ted Turner ile toplantılar düzenleyerek, dünyanın nüfus problemini çözmeye çalışıyorlar.

Bunlar öyle hesap kitap işlerine dalmışlar ve dünyayı o kadar sahiplenmişler ki, her doğan çocuğa “Hoş geldin, bu dünya bizim. Bu dünyada yaşamak istiyorsan bize, 10 bin dolar borçlusun ve bunu ödemek zorundasın” diyorlar. Yani her doğan bebek bunlara borçlu doğuyor. Bu oran, ülkeden ülkeye farklılık gösterse de değişmeyen bir gerçek var ki o da siyonistlerin elindeki para gücü…

Çok iyiliksever insan(!) bunlar… Bir örnek verelim de ne kadar iyiliksever oldukları, insanları ne kadar çok sevdikleri anlaşılsın. Bill Gates ve eşi Melinda Gates’in sahip oldukları Bill&Melinda Gates vakfı çok iyiliksever olduklarından ve Afrika kıtasını kendileri sömürmemiş gibi, yeterli temiz suyun bulunmaması sebebiyle zühur eden menenjit ve sıtma gibi hastalıkların yayılmasını önlemek düşüncesiyle bir aşı kampanyası başlatmışlar Afrika kıtasında. Dedik ya çok iyiliksever(!) bunlar. Dünya’nın yaşanılabilir bir dünya olması, insanların barış ve huzur içinde yaşamaları için elinden geleni ardına koymuyorlar.

Maalesef Gates vakfının Afrika ülkelerinde yaptığı bu aşılar neticesinde çocuklar halüsünasyon görmeye başlamışlar, mide bulantısı vs… Bu aşıyı yaptıran çocukların azımsanmayacak oranda ki bir kısmının, felç olmalası da cabası.

Bu olay duyulunca ve basına yansıyınca da, parası çok olan ve dünya nüfusu dahil herşeyi planlamayı kendisinde hak olarak gören Bill Gates, gazetecilere ve gazetelere sponsor olmaya başlamış. Bu işin Tükçesi şu ki, siz bunları haber yapmazsanız yani dünya gündeminden gizlerseniz, size istediğiniz kadar para veririm.

Adamım parası var ve konuşturuyor parasını…

“MenAfriVac” aşısını Afrika’da ki çocuklara yaparak büyük hizmetlerde bulunmuş iyiliksever bu insan, gelen haberlere bakılırsa şimdi de Corono aşısına da el atmış. Üretim aşamasında ve dağıtımda etkin rol oynayarak, yine yardımsever ve insansever konumunu ve durumunu devam ettirmek istiyor anlaşılan…

Bill Gates yapılan toplantılarda siyonist kodomanlar ile “Dünyada ki nüfus sorunu” hakkında içeride neler konuşuyor bilemiyoruz ama The Telegraph gazetesine verdiği röportajda “Benim artık paraya ihtiyacım yok, ben Tanrı’nın işini yapıyorum” demesi, Bill Gates ve siyonist düşüncenin ruh halini ve hedeflediklerini bizlere açık ve net bir şekilde anlatıyor.

Hiç şüphesiz ki Tarih’in tozlu raflarını karıştırdığımızda, Bill Gates gibi tanrılık iddiasında bulunanlar olmuş. Hz. Musa döneminde yaşamış Fravun ve Karun bunlardan…

Hatırlarsanız Fravun, Musa (as)’ın karşısında böbürlenmiş, büyüklük taslamış, yalanlamış ve tanrılık iddiasında bulunmuştu. Fravun ve beraberindekiler denizde boğularak can verdiler. (Bakara suresi 50/ Enfal suresi 54)  İngiltere Londra’da bulunan British Museum’da Fravun’un cesedi, üzerinden üçbin yıl geçmesine rağmen, Yunus suresi doksanıncı ayette belirtildiği gibi, ibretlik olarak çürümemiş  şekilde sergilenmektedir.

Hele Karun… Aynı Bill Gates’in Amerika’da bulunan ve içinde hastane donanımları, spor salonları, yüzme havuzları bulunan ve hiçbir virüsün ziyaret edemediği malikânesinin benzeri bir saray kurmuştu kendine Karun. Bırakın hazinelerini, hazinelerinin anahtarları, taşımaya niyetlenen bir grup insana bile ağır geliyordu. Karun’da malik ve meftun olduğu hazinelerinin büyüsüne kapılmıştı da insanları altınlarıyla yönlendirebileceğini, dünyaya hakim olabileceğini zannetmişti. Gelin bu durumu yüce rabbimizin bizlere bahşetmiş olduğu ayetlerden dinleyelim:

“Gerçek şu ki, Karun, Musa’nın kavmindendi, ancak onlara karşı azgınlaştı. Biz, ona öyle hazineler vermiştik ki, anahtarları, birlikte (taşımaya) davranan güçlü bir topluluğa ağır geliyordu. Hani kavmi ona demişti ki: “Şımararak sevinme, çünkü Allah, şımararak sevince kapılanları sevmez.” (Kasas suresi 76)

Bizde Yüce Rabbimizin ayetiyle cevap verelim Bill Gates’e:

“Ey Bil Gates! Sen, ‘ben Tanrının işini yapıyorum’ falan deme! Zira bu kâinatı yaratan yüce rabbimiz, şımaranları ve şımararak sevince kapılanları sevmez. Fravun’un ve Karun’un hikayelerini bir gözden geçir. Sizin bir hesabınız olabilir ama unutmayın ki, herşeyi gören ve bilen yüce rabbimizin de hesabı vardır”

Selam, saygı ve muhabbetlerimle…

Şaban DOĞAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.