islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BİR DENSİZ BİR DENSİZE, “GEL BRE BİRLİKTE DENSİZLİK YAPALIM” DEMİŞ

BİR DENSİZ BİR DENSİZE, “GEL BRE BİRLİKTE DENSİZLİK YAPALIM” DEMİŞ
8 Şubat 2023 14:00
A+
A-

Güzel ülkemin güzel insanları, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetinde gerçekleşen depremin acılarını yaşarken, her gün ayrı bir densiz çıkarak, dinsizlik ve densizlik yapmaya devam ediyor.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımla, dine ve dindarlara olan kinini kusmaktan geri kalmadı. Kırıkkanat,  Diyanet İşleri Başkanlığınca afet bölgesinde görevlendirilen 52 il müftüsünü ve 2500 İmam Hatibi hedef tahtasına yerleştirdi.

Mesajında “Papazlar da halkı uyuşturmak, haksızlığın ve yoksulluğun kader olduğuna inandırmak için vardırlar. Ama afetlerde en ön safta yer alır, çalışırlar. Kiliseler insanları doyurur, barındırır, teselli eder. İmamlar ne yapıyor? Kaç insanı kurtarıp doyurdular? Hani İslami dayanışma?” diyen Kırıkkanat, sosyal medyada büyük tepki aldı.

HABER YORUM

Ne oldu Mine Kırıkkanat? Bu sözleri sarf ettin de ne oldu? Başın göğe mi erdi? Yoksa bu sözlerinle inandığın tanrılarını mı memnun ettin, ya da ateist duygularını mı? Bu mudur ifade özgürlüğü? Sizin din ve vicdan özgürlüğü dediğiniz şey, insanların manevi duygularına saldırarak rencide etmek midir? Mide bulandırdığınızın farkında mısınız?

Şu anda “Asrın felaketini” yaşayan ülkemizde, sizin gibi birkaç tane çatlak sesin haricinde 85 milyon, tek ses, tek nefes ve tek yürek oldu. Yazıktır, günahtır; yazık ve günahtan anlamıyorsanız fevkalade de ayıptır!

Şu anda afet bölgesinde, tüm kamu ve kuruluşlarımızın personeli canla başla görev yapıyor, uykusuz bir şekilde çalışıyorlar. Hiçbir şey yapmıyorsanız bile, susun da morallerini bari bozmayın.

Siz tutarlı bir şekilde konuşmayı başarabilseniz size cevap vereceğiz de… Bunu da beceremiyorsunuz ki… İşinize geldiği zaman “Bu kadar Diyanet personeli ne iş yapar, ne işe yarar?” diyorsunuz, böyle bir afet döneminde de bölgeye hizmet için giden Diyanet personelini, garip bir şekilde papazlardan örnek vererek eleştiriyorsunuz.

Sizin yaptığınız düpedüz densizliktir!

Tutarsızsınız vesselam… Bu sebeple de tutarlı bir cevabı hak etmiyorsunuz!

MİRATHABER.COM

 

 

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar
  1. Yasin dedi ki:

    Ebu cehilin kızı suratını tüküreyim senin