islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bir Yaş Daha Aldık! Haddi Aştık!!!

Bir Yaş Daha Aldık! Haddi Aştık!!!

63 sene nasıl geçti derseniz çoğu milletimizin bir ferdi olarak çektirilen acılarla tabii ki tatlı hatıralarla da!!!

Doğduk, büyüdük, okuduk, yetiştik. İ.Ü. sosyal siyaset çalışma ekonomisi endüstri ilişkilerinde Nevzat Yalçıntaş, Sabahattin Zaim, Turan Yazgan hocalardan doktora yaptık. Ali Coşkun bakanım, Abdullah Gül, Numan Kurtulmuş, Tayyip Erdoğan’la üniversitede aynı bölümlerde doktora yaptık ve ders aldık,

İKT-İslâm Konferansı Teşkilatı’nda Sabahattin Zaim önderliğinde teşkilâtlanmaları biz hazırladık ve İslam Konferansı Teşkilatı ve organları diye de kitap olarak yayınladık ve şu an yurtiçi ve yurtdışında üniversitelerde okutuluyor!!!

Her nedense İKT’yi biz hazırladık, yayınlayan biz; Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın son İslam Konferansına sunumu yapıp katılanlar kim acaba!!?

Devleti kim idare ediyor!

Dedik ya devlet Ankara’dan masa başından idare ediliyor!!!

Bir yaş daha aldık!

63 sene nasıl mı geçti! Sayfalara sığmaz ama ana başlıklarıyla gelin bir kayda düşelim de hatıralarımızı yaşatalım! Gençliğe de örnek olsun!!!

Mekke, Medine, Cidde, Amerika’nın yedi eyaletinde mahalli idareler, sosyal güvenlik, tohum standardizasyonu ve genetik çalışmalar!

1987’de İran Irak savaşında Musul Kerkük Bağdatdaydık!

1989-1990 Balkanlar’da Bulgaristan’da Jivkov’un tehcirinde Ercüment Konukman bakanımla Özal döneminde Türk dünyasına hizmet -göç-tehcir…! Bununla ilgili de “doğu blokunda tehcir -göç asimilasyon politikaları ve Bulgaristan” adlı doktora tezime ve daha sonra da “Balkan Mezalimi” diye yazdığım kitap en çok satılan kitaplar arasında yer almıştı!

1993’ten 2005’e kadar Devlet görevlisi olarak Kafkasya ve Türk dünyasında sayısız stratejik çalışmalar Birleşmiş Milletler Teşkilatı adına UNDP-ÜNV uzmanı olarak pek çok hayırlı işlere imza attık!

Ahmet Maranki Gmbh-Almanya

Avusturya’ya kadar giden atalarımızdan bayrağı alıp daha ilerilere Avrupa’daki insanımıza hizmetlerimizi ulaştırabilmek için Ahmet Maranki GMBH’yi kurarak Frankfurt’ta da yerlerimizi açtık.

Evlâtlarımız doktor ve dahiliye ihtisasıyla birlikte orada Maranki sisteminin temsilcisi Uçbeyi olarak bir yıldır çalışmalar yapıyorlar.

Prensibimiz: Muhabbet tellallığı!

Sosyal medyadaki 2 milyon takipçimizle ve güçlü duruşumuzla eğilmeden, vatan millet bayrak devlet mukaddesat noktasından taviz vermeden, her doğruyu her yerde söylemeyip katırları da ürkütmeden, her önümüzü kesmek isteyene kışt..! demeden, dalaşmadan, çalıyı dolaşarak kızıl elma ülkümüzle, üç evlâdımın annesi Kafkas kahramanı Şeyh Şamil’in emaneti değerli eşimle birlikte ‘durmak yok yola devam!’ diyoruz.

Kilit tutmuyorsa, hain içerde..!

Devlet görevimin yarısından fazlası yurtdışında devlet başkanlarından ve yetkililerden övünç madalyaları ve liyakat mektupları alarak geçti hep taktir gördüm!!!

Ne zaman ki Türkiye’de hizmet etmek istedim bugüne kadarki yol kesmeler hep ‘içimizdeki gavur’lardan geldi!

Fakat âkil olup, devlet terbiyesiyle yetişmenin edebiyle vurana elsiz, sövene dilsiz olduk hep!

Hedefimiz Orta Asya Fergana’dan gelen Oğuz atalarımızın emanetini kıyamete kadar taşımak!

İşte haddi aştığımız 63 yıl bu meşakkatli yollarda geçti. Kalan ömrümüzün daha hayırlı olması için vatan millet bayrak devlet mukaddesat düşmanlarına karşı ‘ağaç dikerekeser bırakarak, gönülleri hoş ederek’ mücadele ediyoruz!

İstanbul, Ankara ve memleketimiz Kastamonu’daki sağlıklı yaşam merkezlerimizle ve İzmit’teki beş yıldızlı termal kür otelimizde yılda altı defa “kozmik beden temizliği detoksun ruhsal bedensel arınma kampları”nda sağlıklı yaşama insanları davet ederek;

organik sertifikalı’ arazilerimizde sapı bizden adı Ahmet Ayşe fark etmeden devşirme dönmelerin vahşi kapitalizmin Türkiye’deki satın alınmış yerleşik düzen içindeki bürokratlarınca büyük saldırılara uğramamıza rağmen yılmadan ve durmadan üretmeye devam ediyoruz.

 Tek duamız hesap sorulsun!

Bundan sonra bu ülkenin ekmeğini yiyip vergilerimizle maaş alanların darbelerine maruz kalmayacak bir devlet başkanı, bakanlarla bu sistemin yaşatılması.

Tamamlayıcı tıp sisteminin Avrupa’daki emsalleri gibi hayata geçirilerek ülkemiz üretemediklerini tükettiren vahşi kapitalizmin oyuncağından kurtarılıp, Türkiye’nin ve çocuklarımızın geleceğinin karartılmayıp aydınlığa kavuşturulmasının desteklenerek sağlanmasıdır!

Bunun için de gerekli mücadeleye at sırtında son nefesimize kadar devam edeceğimize söz veriyoruz!!!

Maranki hocanın Editörünün dilinden İhbar hattımıza gelen mesajlardan milletin sesi!

Maranki hocanın 63 yılı…!

100 kişinin 98’inin ilâç kullandığı ve ilâç tüketiminde Avrupa ülkelerinde 1. ve Dünya’da 2. olan, obezitenin %20’lere vardığı, Türkiye’de 15 yıl önce bir umut ışığı oldunuz! 

“Ülkede yine Demokrasi dışı bir uygulama olursa, öfkemizle yine tankların karşısına dikiliriz!” cesaretinizi hazmedemeyen, iri köşe yazarları, ‘beyaz Türk’ değil kapkara, devşirme, tuzu kuru entel takımına rağmen doğrularınızdan şaşmadınız!

Ahmet MARANKİ hocamızı ve en büyük destekçisi değerli eşlerini, KOBİK-Kozmik Bilim Ekibi olarak büyük takdirle karşılıyoruz! Bu millet ve devlet adına yaptığınız çalışmalar için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz! Doğruların her zaman zaferle neticeli bir hedefi, yolcuları ve desteği vardır!

 “En gür sadâ inananların olacaktır! İnanıyoruz, vesselâm!”

Not: Ad günüm için arayan, mesaj atan bütün takipçilerime yazılarımı hazırlayan ve bugün de katkı yapan editörlerime ve takipçilerime çok teşekkür ediyorum.

 Onları ‘dua müminin silahıdır!’ noktasında, şirketi maneviyeyi hayriye noktasında kabul ediyorum, vesselâm.

Prof. Dr. Ahmet MARANKİ

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.