islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5490
EURO
34,7341
ALTIN
2.492,91
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Biz de Fatih Altaylı’nın sepetlenmesini bekliyoruz

Biz de Fatih Altaylı’nın sepetlenmesini bekliyoruz

Aziz ecdadımız “ Hafızay-ı beşer nisyan ile maluldür” demiş. Doğru söylemiş. Bir taraftan ehl-i sünnet karşıtı ünlü  hurafeci ile yaptığı söyleşilerle İslâm’a darbe vururken diğer taraftan ateistliğini ilan eden Celal Şengör ile yaptığı programlarla da inançlarımıza çatışan  Fatih Altaylı’nın yakın tarihte işlediği  kültürel cinayetleri unutmuştuk. Mirat Haber yazarımız Musab Seyyithan kardeşimiz  Prof. Ebubekir Sofuoğlu’nu Anlayabilmek başlıklı yazısıyla bize hatırlattı. Biz de alıntılayarak okuyucularımıza hatırlatalım:

“Hele şu Fatih Altaylı’ya ne demeli? Konuyla ilgili 17 Aralık 2020 tarihinde Haber Türk’te yazdığı yazısında Sofuoğlu’na hitaben “Ben orada çalışıyorsam orası fuhuş evidirdiye düşünmüş olabilir” dedikten sonra “Bu YÖK’ün, bu sözde profesörü kendisine yakışan bir işyerinde çalışmak üzere üniversiteden sepetlemesini bekliyorum” diye buyurmuşlar. Bari dinime dahleden Müselman olsa. 

Fatih Altaylı, 1999 yılında Radyo D’de yaptığı programda, sırf “başörtülü” oldukları için okuma hakkı gasp edilen kız öğrenciler için ağır hakaretlerde bulunarak “Bunlar öğrenci değil kevâşe/fâhişe. 100 milyon verince bunlar türbanlı gösteri yapıyorlar. 200 milyona çıplak gösteri yaparlar. Bedeli biraz daha artırırsanız daha ileri hizmetler sunarlar size… Dedim ya bunlar kevâşe. Bunlara balans ayarı lazım; balans ayarı. Bunları takacaksınız rot balans makinesine döndüre döndüre balans yapacaksınız; fahişeler, şerefsizler, satanistler ifadelerini kullanmıştı.

Sofuoğlu’nun sözleri bunların yanında zemzemle yıkanmıştır. Şimdi kalkıp edep ve ahlak dersi vermeye çalışıyor. Hadi ordan hadi ordan. Bu konuda en son konuşacak kişisin sen.

Dolayısıyla yalan söyleyen tarihi çöpe atıp milli tarihimizin şahlandırılmasına yiğitçe katkı sağlayan cesur yürek Ebubekir Sofuoğlu hocamızı, amacını aşan bir sözünden dolayı çakallara yedirtmeyiz. Arkasındayız. Bir cümlesine takılıp kalınacağına onu anlayarak gençliğin kâhir ekseriyetinin düştüğü bu tehlikeli gidişten kurtulmak için kafamızı çatlatsak dahi iyi olmaz mı? Ne dersiniz? “

Fatih Altaylı da sepetlenmeli mi?

Duygularımıza da tercüman olan Musab kardeşimizin eksik bıraktığı bir noktayı da biz dolduralım:

Fatih Altaylı’nın bizim tesettürlü yavrularımız için kullandığı ifadeler çok daha ağır iken o, Ebubekir kardeşimizin  üniversiteden sepetlemesini isteyebildiğine göre biz de onun Habertürk’ten sepetlenmesini istiyoruz. Kafa aynı kafa olduğuna göre, zaman aşımı söz konusu edilemez.

İstiyoruz da…Camiamızın cüce siyasileri ve bilinçsiz bürokratları  Ebubekir kardeşlerimizi yerler ama Turgay Ciner ve Kenan Tekdağ beyefendiler Fatih Altaylı’ya hesap sorarlar ve  de sepetleyebilirler mi? Yüzde bir ihtimal olsa da bekliyoruz.

Neyleyelim …Allah bize zulmetmeyeceğine göre biz kendi nefislerimize zulmederek kendimizi zillete düşürdük.

Yazarın diğer yazılarını aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.mirathaber.com/author/alirizademircan/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.