islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

CELAL ŞENGÖR’E HİTABIM

CELAL ŞENGÖR’E HİTABIM
18 Temmuz 2023 13:00
A+
A-

Fıtrat kardeşim Celal bey! ATEİST ADAM AHLÂKSIZLIKLA SUÇLAYABİLİR Mİ? başlıklı hemen yanı başımızda yayınlanan yazıda seninle ilgili satırları ben yazdım ama sebebi sizsiniz. Bana tespit etmek düştü. Ama içim rahat değil.

Yahû, deli dolu ama içi dışı bir samimi bir adamsın.

Sekiz milyar içinde seni özgün bir insan olarak yaratan, akılla donatan ve  ülkemizin sayılı akademisyenlerden kılan Rabbini nasıl bilemezsin?

İncelediğin maddelerdeki ihtişamı nasıl göremezsin?

İnsanlığı yaratanın insan kökenli Elçileriyle insanlar için yasalar koyacağını ve ölüm ötesi ebedi hayatı açıklayacağını nasıl idrak edemezsin?

Sen iyi bir mümin olabilirsin.

Bir ayağın kabir çukurunda değil mi?  Önünde seni bekleyen Cennetler varken ne diye Cehennemî çizgide diretiyorsun?

Seni anlıyorum. Güven duyamadığın bizim gibilerin arasına katılmak istemiyorsun. Tamam da İslam’ın bağlıları arasına gir.

Çevren, seni öldüğün gün unutacak. Biz seni bağrımıza basar, dualarımızla yaşatırız. Hoş bize de muhtaç değilsin, seni yaratan seni rahmetiyle kuşatacaktır. Yeter ki bir adım at.

Benim de bir ayağım kabir çukurunda, seninle dünyada bir araya gelemedik ama Cennet’te bir araya gelmemize ne engel var?

Kullar ister de Mevlamız vermez mi?

Ali Rıza Demircan

 

Fıtrat kardeşliği          Ateist      ahlaksızlık    İçi dışı bir     iman etmek

CELAL ŞENGÖR ÖRNEĞİ ATEİSTİN/DEİSTİN UTANMASI OLMAZ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.